Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΚρήτηΡέθυμνοΤα σοκάκια του Ρεθύμνου πλημμυρίζουν από τουρίστες και το χειμώνα

Τα σοκάκια του Ρεθύμνου πλημμυρίζουν από τουρίστες και το χειμώνα

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Στο επίκεντρο των καρναβαλικών εκδηλώσεων της χώρας θα βρεθεί και φέτος ο προορισμός του Ρεθύμνου που για μια ακόμη χρονιά θα πρωταγωνιστήσει στις τουριστικές επιδόσεις, με αύξηση των επισκεπτών του.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η αντιδήμαρχος τουρισμού του Ρεθύμνου Πέπη Μπιρλιράκη επεσήμανε, ότι παρά το γεγονός ότι εφέτος, λόγω της μη πραγματοποίησης πτήσεων στα Χανιά από τη Ryanair, θα υπάρξει μικρή κάμψη από ταξιδιώτες της Βόρειας Ελλάδας, τα μηνύματα από Κύπρο αλλά και από αγορές του εξωτερικού είναι πολύ θετικά και όλα δείχνουν ότι η προσέλευση του κόσμου θα είναι πολύ μεγάλη.
Όλα τα καταλύματα στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου, που ανέρχονται σε 1.500 κλίνες, είναι ανοιχτά να υποδεχτούν τον κόσμο, και την ίδια στιγμή 3 μεγάλες μονάδες με συνολικά 18.000 κλίνες είναι στη διάθεση των επισκεπτών, Ελλήνων και ξένων.

Το Ρέθυμνο, όπως τονίζει η κα αντιδήμαρχος πρωταγωνιστεί στην προσπάθεια επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου, με πολύ σημαντικά αποτελέσματα. Οι εν λόγω 3 ξενοδοχειακές επιχειρήσεις είναι διαθέσιμες καθ’όλη τη διάρκεια του έτους και για τη νέα χρονιά μάλιστα θα διπλασιαστούν οι προσφερόμενες κλίνες, ως ένδειξη της μεγάλης επιτυχίας που σημειώνει η δράση.
Τα σοκάκια του Ρεθύμνου πλημμυρίζουν από τουρίστες και το Χειμώνα, σημειώνει η κα Μπιρλιράκη και στόχος για τη δημοτική αρχή παραμένει ο τουρισμός 12 μήνες το χρόνο. Για το καλοκαίρι τέλος τα μηνύματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά με τις προκρατήσεις να δίνουν το σύνθημα για μεγέθυνα των τουριστικών αφίξεων σε σχέση με το 2017.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα