Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΑθλητισμόςΗ παρουσία του ΑΟ Λατώ στο 1ο εθνικό πρωτάθλημα τένις Ε2

Η παρουσία του ΑΟ Λατώ στο 1ο εθνικό πρωτάθλημα τένις Ε2

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Το διάστημα 2 έως 7 Φεβρουαρίου 2018, διεξήχθη στα γήπεδα του Ηράκλειο Ο.Α.Α. το 1ο εθνικό πρωτάθλημα τένις, επιπέδου 2 στο οποίο πήρε μέρος ο ΑΟ Λατώ όπως έχει ήδη κάνει αναφορά η ΑΝΑΤΟΛΗ. Η σχετική ανακοίνωση του σωματείου αναφέρει τα ακόλουθα:
Σε αυτό συμμετείχαν επτά αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας με αξιόλογες επιτυχίες. Γι’ άλλο ένα τουρνουά, ο Νικόλαος Σφυράκης είχε την καλύτερη επίδοση για τον ΑΟ Λατώ καθώς έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της κατηγορίας Α14, όπου κατετάγη τελικά 3ος μετά την ήττα του από τον Πηλιτσίδη του ΟΑ 3Β. Στα διπλά ο Σφυράκης κατάφερε να φτάσει μεχρι την 8άδα μαζί με τον Βολτυράκη Ευτύχη του ΟΑ Χανίων, γνωρίζοντας την ήττα από τους δυνατούς Κοκκινάκη/Μανδαλενάκη.
Αρκετά καλή εμφάνιση από τους Αλεξανδρίδη(Α14)και Κοντολαιμάκη(Κ14), οι οποίοι αμφότεροι κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τους 8 καλύτερους στο Πανελαδικό αυτό τουνρνουά. Ο Αλεξανδρίδης ηττήθηκε από τον μετέπειτα φιναλίστ Πηλιτσίδη έπειτα από ένα αρκετά καλό παιχνίδι και η Κοντολαιμάκη ηττήθηκε από την Κασσή του Καβουρίου, ύστερα από ένα επεισοδιακό παιχνίδι. Στα διπλά η Κοντολαιμάκη ύστερα από ένα μέγαλο σε διάρκεια παιχνίδι, με συμπαίκτρια την Βογιατζάκη από την Σούδα,γνώρισε την ήττα από τις μετέπειτα ημιφιναλίστ, Λάσπα και Μαστροδήμα του Κολεγίου Ντερή. Ο Αλεξανδρίδης με συμπαίκτη τον Χαμηλάκη, ηττήθηκαν έπειτα από ένα πολύ καλό παιχνίδι , από τους Κοκκινάκη/Μανδαλενάκη. Ο Χαμηλάκης(Α14) στα μονά, έπαιξε στον γύρο των 16 αντίπαλος με τον συμπαίκτη του Αλεξανδρίδη, όπου γνώρισε την ήττα, αποχωρώντας έτσι από την διοργάνωση.
Η Εμμανουέλλα Δαβράδου(Κ14), ξεκίνησε την προσπάθεια της στο κυρίως ταμπλό, απέναντι στην μετέπειτα ημιφιναλίστ Μοσχοβάκη, γνωρίζοντας την ήττα, αποκομίζοντας όμως εμπειρίες για το μέλλον, καθώς είναι η πρώτη της χρονιά στην κατηγορία. Στα διπλά με συμπαίκτρια την Γιορταμάκη από το Ρέθυμνο, αποκλείστηκαν στον γύρο των 8, από τις νικήτριες του τουρνουά Κασσή/Μοσχοβάκη.
Οι μικρότεροι του συλλόγου Ξιάρχος και Μαγουλιανός (Α12), αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό, ο Ξιάρχος από τον Παπαζήκο του ΟΑ 3Β και ο Μαγουλιανός, ενώ αρχικά ηττήθηκε από τον Παπαζήκο στα προκριματικά, επιλέχθηκε σαν LL και είχε την ευκαιρία να συμετέχει στο κυρίως ταμπλό, γνωρίζοντας όμως κ εκείνος την ήττα από τον Βελεντάκη του ΟΑ Ηράκλειο. Στα διπλά, ο Ξιάρχος με συμπαίκτη τον Κόκκαλη από την Ιεράπετρα, αποκλείστηκαν στην 8αδα από τους μετέπειτα νικητές Ζερβό/Μαστρογαμβράκη.
Συνοδοί στο τουρνουά αυτό ήταν οι γονείς των παιδιών, μαζί με τους προπονητές του αγωνιστικού, Μήλα Γεώργιο και Τζώρτζη Ιωάννη.

  • Επόμενο τουρνουά για τους αθλητές του συλλόγου μας, είναι το 1ο Εθνικό πρωτάθλημα επιπέδου 1, το οποίο θα διεξαχθεί, στην Ηλιούπολη και θα συμμετέχουν οι καλύτεροι Έλληνες και Ελληνίδες αθλήτριες σε αυτές τις ηλικίες. Ο σύλλογός μας θα συμμετέχει με τους παρακάτω αθλητές και αθλήτριες: Σφυράκη, Αλεξανδρίδη, Χαμηλάκη (Α14) και Κοντολαιμάκη (Κ14). Τα παιδιά θα συνοδεύσουν οι γονείς τους και ο προπονητής Τζώρτζης Ιωάννης.
melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα