Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετραΤο Κέντρο μουσικών σπουδών θα στεγάσει τη φιλαρμονική, τις χορωδίες και τα...

Το Κέντρο μουσικών σπουδών θα στεγάσει τη φιλαρμονική, τις χορωδίες και τα εκπαιδευτικά τμήματα

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Ο αγιασμός του Κέντρου Μουσικών Σπουδών Ιεράπετρας σε συνδυασμό με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο παρουσία του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, του Προέδρου του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α κ. Εμμανουήλ Γεωργαλάκη, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, καθηγητών, μαθητών και δημοτών.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας απηύθυνε τις ευχαριστίες του στον  αρχιμουσικό κ. Κων/νο Κόλλια, τον Πρόεδρο και το προσωπικό του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α και το προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου για τη συλλογική και συστηματική προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να αλλάξει η εικόνα του κτιρίου και να στεγάσει τη φιλαρμονική, τις χορωδίες, τα εκπαιδευτικά τμήματα καθώς και τα τμήματα για σκάκι.

Παράλληλα, ο κ.Καλαντζάκης, ευχαρίστησε όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό του Κέντρου Μουσικών Σπουδών για την σημαντική προσφορά τους στην καλλιέργεια της μουσικής παιδείας στο Δήμο Ιεράπετρας.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Όλες οι μουσικές ομάδες και τα μουσικά εκπαιδευτικά τμήματα του Δήμου στεγάζονται πλέον σε έναν ενιαίο χώρο. Το κτίριο που για χρόνια στέγαζε την τεχνική υπηρεσία του Δήμου παραδίδεται ξανά στους δημότες, κατάλληλα διαμορφωμένο για να φιλοξενήσει καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Το Κέντρο Μουσικών Σπουδών Ιεράπετρας στελεχώνεται από 17 καθηγητές και αριθμεί ήδη γύρω στους 400 μαθητές, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί κατά πολύ καθώς, εκτός από το παράρτημα που λειτουργεί ήδη στη Δημοτική Ενότητα του Μακρύ Γιαλού, θα λειτουργήσουν αποκεντρωμένα και άλλα παραρτήματα στο Μύρτος, την Παχειά Άμμο και σε άλλες τοπικές κοινότητες του Δήμου. Είμαστε συνεχώς δίπλα στους μαθητές και το καλλιτεχνικό προσωπικό του Κέντρου Μουσικών Σπουδών, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες τους και  στηρίζοντας την προσπάθεια και το έργο τους.»

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα