Η Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο της διευρυμένης και οργανωμένης προσπάθειας που κάνει, προκειμένου να αναδείξει και να προωθήσει τα τοπικά, ποιοτικά προϊόντα του νησιού, προγραμματίζει να συμμετάσχει στην έκθεση «Sial Paris 2018», η οποία θα πραγματοποιηθεί, από 21 έως 25 Οκτωβρίου 2018 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Παρισιού, Paris Nord Villepinte στη Γαλλία.
Καλούνται όσοι παραγωγοί μεταποιούν ή/και τυποποιούν αγροτικά προϊόντα (τρόφιμα & ποτά) της Περιφέρειας Κρήτης και επιθυμούν να προβάλουν τα προϊόντα τους στο περίπτερο της Περιφέρειας, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, συμπληρώνοντας και καταθέτοντας ηλεκτρονικά στο παρακάτω e-mail, το αργότερο έως την Τρίτη 10 Απριλίου 2018, τη σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας και επισυνάπτεται ακολούθως.
Υπογραμμίζεται πως μετά την 10/04/2018 και ώρα 15:00, καμία αίτηση δε θα μπορέσει να γίνει δεκτή. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2813-407.908 κα. Μαρία Γιαμπαζολιά, ∆ιεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Περιφέρειας Κρήτης (e-mail: yabazolia@crete.gov.gr)