Να ολοκληρωθεί η παρέμβαση στο παλιό εθνικό δίκτυο ζητά ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου
Θ. Χαριτάκης: Η σημερινή κατάσταση των Νοσοκομείων είναι χειρότερη από ποτέ, οι αρμόδιοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων (βίντεο)
Το «NIKO Seaside Resort» ανοίγει και υποδέχεται τους πρώτους τουρίστες
Περισσότερες από 78.000 αιτήσεις σε 9 ημέρες στον 4ο κύκλο χρηματοδότησης για αγορά και διασύνδεση POS
Παραιτήθηκαν ο Σταύρος Παπασταύρου και ο Άγγελος Μπρατάκος
Ηχηρό μήνυμα Λασιθιωτών στο Συλλαλητήριο για την Υγεία
Από μικρό ξενοδοχείο στην Ελούντα ζητείται άτομο για προετοιμασία πρωινού
Κ. Καραταράκης: Στεκόμαστε ενάντια στην εμπορευματοποίηση του Ε.Σ.Υ., να μείνουμε μακριά από διχαστικές λογικές του παρελθόντος (βίντεο)
Μ. Καλαϊτζάκης: “Ήρθε η ώρα να ακούσουν τον λαό του Λασιθίου”
Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ από το Λασίθι: Τα Νοσοκομεία δεν είναι ξενοδοχεία να μετράμε την πληρότητα ή σούπερ μάρκετ να πουλάνε υπηρεσίες (βίντεο)
Η 12η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΛ
Κατανομή ηλεκτρικού χώρου στην Κρήτη

Yπό 24ωρη φύλαξη η μνηστή του Κασόγκι – Τηλεφώνησαν στον γιο του ο βασιλιάς και ο διάδοχος της Σ. Αραβίας

Οι αρχές της Τουρκίας έχουν θέσει τη μνηστή του φονευθέντα σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι υπό 24ωρη φύλαξη, μετέδωσε το τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή την Κυριακή.

Οι υπηρεσίες του κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης έχουν θέσει την Τζενγκίζ, η οποία είναι τουρκάλα υπήκοος, υπό 24ωρη αστυνομική φρούρηση, σύμφωνα με το Ανατολή. Οι αρχές δεν απάντησαν αμέσως όταν το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς τους έθεσε το ερώτημα τι ήταν αυτό που τις ώθησε να αναθέσουν την προστασία της στην αστυνομία.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε ο Κασόγκι, η Τζενγκίζ τον περίμενε ώρες έξω από το προξενείο. Όταν το πήρε απόφαση ότι δεν θα έβγαινε, ήλθε σε επαφή με τις τουρκικές αρχές, βάσει των οδηγιών του, αποκάλυψε η ίδια κατόπιν.

Συλλυπητήρια στον γιο του δημοσιογράφου από τον βασιλιά και τον διάδοχο της Σ. Αραβίας

Ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν και ο πρίγκιπας διάδοχος Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν τηλεφώνησαν στον γιο του δολοφονηθέντα σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι, τον Σάλαχ, για να του εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους, μετέδωσε το σαουδαραβικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SPA.

Κατά την ίδια πηγή, ο Σάλαχ Κασόγκι εξέφρασε στον βασιλιά και τον πρίγκιπα διάδοχο τις «ειλικρινείς ευχαριστίες του».

Ο Κασόγκι, αυτοεξόριστος στις ΗΠΑ, αρθρογράφος της εφημερίδας Washington Post, θεάθηκε για τελευταία φορά ζωντανός την 2α Οκτωβρίου, όταν μπήκε στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη διότι ήθελε ένα πιστοποιητικό ενόψει του επικείμενου γάμου του με την Τζενγκίζ.

Επί εβδομάδες, η κυβέρνηση του σουνιτικού βασιλείου διέψευδε πως γνώριζε τι του συνέβη, ισχυριζόμενη αρχικά ότι έφυγε από το προξενείο.

Το Σάββατο, το Ριάντ ανακοίνωσε ότι σκοτώθηκε έπειτα από έναν «καυγά» κατά τη διάρκεια του οποίου ανταλλάχθηκαν «γροθιές», μέσα στο κτίριο.

Ο σαουδάραβας υπουργός Εξωτερικών Άντελ αλ Τζουμπέιρ χαρακτήρισε τον θάνατό του «τεράστιο και πολύ σοβαρό λάθος».

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist