Ο ΝΟΑΝ θα πάρει μέρος στο «Minoan Water Polo League»

Δυναμικά ξεκινάει η νέα σεζόν για τους μικρούς πολίστες του Ναυτικού Ομίλου Αγίου Νικολάου με τη συμμετοχή τους σε μια νέα, πρωτοποριακή Παγκρήτια διοργάνωση, αυτή του «Minoan Water Polo League». Το «Μινωικό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης» αφορά παιδιά τα οποία έχουν γεννηθεί το 2006 και μικρότερα και θα ξεκινήσει το Σάββατο και θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου, με εντός και εκτός έδρας αναμετρήσεις και τελικό τουρνουά τον Ιούλιο. Οι Αγιονικολιώτες ξεκινούν τις υποχρεώσεις εκτός έδρας και στο κολυμβητήριο του Ρεθύμνου, με αντίπαλο τον ΝΟΡ 2, στις 14.30.

Πρόκειται μια διοργάνωση την οποία είχε ανάγκη η κρητική υδατοσφαίριση, καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ιδιαίτερα οι επίσημες ή μη, δεν ήταν πολλές για τους παίκτες των σωματείων της μεγαλονήσου, κάτι που δεν βοηθούσε στην εξέλιξή τους, αλλά παράλληλα δεν υπήρχε και κίνητρο στα παιδιά να μείνουν στο άθλημα ή να προσπαθήσουν και να συμμετέχουν στις προπονήσεις, παίρνοντας μέρος μόλις σε ένα, με δύο πανελλήνια πρωταθλήματα των ηλικιακών κατηγοριών τους.

Στην προκήρυξη αναφέρονται οι ομάδες που θα συμμετέχουν και είναι Ν.Ο. Χανίων (2 ομάδες), Ν.Ο. Ρεθύμνου (2 ομάδες), ΟΦΗ, Πλιτσ πλατσ (2 ομάδες) και ΝΟΑΝ. Οι ομάδες μπορούν να είναι αγοριών, κοριτσιών ή μικτές. Η συμμετοχή θα γίνεται μόνο με κατοχή δελτίου της ομοσπονδίας (ΚΟΕ). Οι αγώνες είναι σύστημα pool (όλοι με όλους) σε εντός και εκτός έδρας αναμετρήσεις. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 2 γύρους ενώ στο τέλος θα ακολουθήσει τουρνουά μεταξύ των ομάδων.