Να ολοκληρωθεί η παρέμβαση στο παλιό εθνικό δίκτυο ζητά ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου
Θ. Χαριτάκης: Η σημερινή κατάσταση των Νοσοκομείων είναι χειρότερη από ποτέ, οι αρμόδιοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων (βίντεο)
Το «NIKO Seaside Resort» ανοίγει και υποδέχεται τους πρώτους τουρίστες
Περισσότερες από 78.000 αιτήσεις σε 9 ημέρες στον 4ο κύκλο χρηματοδότησης για αγορά και διασύνδεση POS
Παραιτήθηκαν ο Σταύρος Παπασταύρου και ο Άγγελος Μπρατάκος
Ηχηρό μήνυμα Λασιθιωτών στο Συλλαλητήριο για την Υγεία
Από μικρό ξενοδοχείο στην Ελούντα ζητείται άτομο για προετοιμασία πρωινού
Κ. Καραταράκης: Στεκόμαστε ενάντια στην εμπορευματοποίηση του Ε.Σ.Υ., να μείνουμε μακριά από διχαστικές λογικές του παρελθόντος (βίντεο)
Μ. Καλαϊτζάκης: “Ήρθε η ώρα να ακούσουν τον λαό του Λασιθίου”
Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ από το Λασίθι: Τα Νοσοκομεία δεν είναι ξενοδοχεία να μετράμε την πληρότητα ή σούπερ μάρκετ να πουλάνε υπηρεσίες (βίντεο)
Η 12η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΛ
Κατανομή ηλεκτρικού χώρου στην Κρήτη

Η αντιπολίτευση απαντά στις προτάσεις Τσίπρα: «Απώλεσε τη μνήμη του» – «Επικοινωνιακά παιχνίδια»

Έντονη κριτική εξαπολύουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης μετά την ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.

«Ο κ. Τσίπρας, εκτός από την ψυχραιμία του, έχει απολέσει πια και τη μνήμη του», λέει η ΝΔ και θυμίζει τις πρωτοβουλίες του Κυριάκου Μητσοτάκη για Συνταγματικές αλλαγές που αρνήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν χρειαζόταν να ξεκινήσουν από το 2006 για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα στη Νέα Δημοκρατία», αναφέρει σε σχόλιό του το Μέγαρο Μαξίμου και προσθέτει: «Αρκούσε μία παραδοχή: Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλουν τη Συνταγματική Αναθεώρηση γιατί φοβούνται την αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Ο λαός τούς κρίνει και για κακή τους τύχη, τους έχει πάρει χαμπάρι».

«Η Συνταγματική Αναθεώρηση δεν προσφέρεται για επικοινωνιακά παιχνίδια και λαϊκισμό» τονίζει η Φώφη Γεννηματά.

«Έχουμε αναδείξει εδώ και καιρό την αναγκαιότητά της. Θα προσέλθουμε στην Βουλή με τις θέσεις που πολύ έγκαιρα καταθέσαμε στον δημόσιο διάλογο» προσθέτει η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης .

«Δέσμιος των ιδεοληψιών του ο κ. Τσίπρας, για άλλη μία φορά, κλείνει τα μάτια στην πραγματικότητα», αναφέρει το Ποτάμι, για την αναθεώρηση του Συντάγματος και επισημαίνει ότι από τις προτάσεις Τσίπρα απουσιάζει η τροποποίηση του άρθρου 16, το οποίο απαγορεύει τη λειτουργία μη κρατικών ΑΕΙ. Τη στιγμή που δεκάδες ιδιωτικά ιδρύματα παρέχουν τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Ελλάδα, την ώρα που δεκάδες χιλιάδες παιδιά φεύγουν για άλλες χώρες, όταν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και χιλιάδες θέσεις εργασίας χάνονται, ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να στρουθοκαμηλίζει».

«Το Σύνταγμα δεν πάσχει από επιτακτική ανάγκη αλλαγών, αλλά από έλλειψη βούλησης για την πιστή εφαρμογή του», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων, εκφράζοντας την αντίθεσή της «στην θεσμική μείωση του ρόλου της Ορθόδοξης Ελληνικής Εκκλησίας».
www.real.gr

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist