Το μεσημέρι της Δευτέρας 7 Ιανουαρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος περιστοιχούμενος από Εφημερίους της πόλεως, ευλόγησε την Βασιλόπιτα του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Ιεράπετρας στη δημοτική αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη», παρουσία των Αντιδημάρχων και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, του Προέδρου του συλλόγου κ. Ανδρέα Φραγκούλη και όλων των υπαλλήλων του Δήμου.
Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε εγκάρδια στους εργαζόμενους του Δήμου ευλογημένο το νέο έτος 2019, καλή δύναμη στο έργο τους με αγάπη, ειρήνη και υγεία στις οικογένειές τους, και να συνεχίζουν να εργάζονται φιλότιμα για την προαγωγή του Δήμου Ιεράπετρας.

Την Βασιλόπιτα έκοψε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, ο οποίος προσφώνησε και ευχαρίστησε τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Κύριλλο για την παρουσία του και για την συνεργασία με την Τοπική Εκκλησία. Στη συνέχεια ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους τους εργαζόμενους, τους οποίους ευχαρίστησε γιατί κάτω από αντίξοες συνθήκες υπερβάλλουν εαυτούς και εργάζονται για την ανάπτυξη του Δήμου.