Ένα πρωτοφανές περιστατικό βίωσε τις προηγούμενες ημέρες εργαζόμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Την εμπειρία του περιέγραψε στην ΑΝΑΤΟΛΗ, ακόμα σοκαρισμένος απ’ αυτό που του είχε συμβεί:

Ερχόμενος (μαζί με δύο ακόμη άτομα) από το Ηράκλειο στον Άγιο Νικόλαο με το αυτοκίνητό του, διαπίστωσε ότι ξαφνικά ένα αγροτικό όχημα μεγάλου κυβισμού ξεκίνησε να κάνει ελιγμούς. Προσπερνώντας το αγροτικό, αυτό ξεκίνησε να καταδιώκει το ΙΧ και σε ένα σημείο της Εθνικής Οδού σταμάτησε απότομα στη μέση του δρόμου και ο οδηγός του κατέβηκε και χτυπούσε με κατσούνα το ΙΧ, σπάζοντας του το παρμπρίζ!

Ο οδηγός του ΙΧ έντρομος προσπάθησε να ξεφύγει – ενώ εν τω μεταξύ είχε ενημερώσει και την Αστυνομία – αλλά το αγροτικό συνέχισε να τους καταδιώκει μέχρι και τις Γούβες προκαλώντας στο όχημα και άλλες ζημιές πλαγιομετωπικά.

Όπως αναφέρει ο εργαζόμενος και οδηγός του ΙΧ, η «κινηματογραφική» καταδίωξη κράτησε για περισσότερη από μισή ώρα, με την περιπέτειά του να λαμβάνει τελικά τέλος όταν η Αστυνομία καταδίωξε και κατάφερε να συλλάβει τον οδηγό του αγροτικού λίγο έξω από το Καλό Χωριό, μετά τις Γούβες.

Όπως μας είπε οι ζημιές στο αυτοκίνητό του προσδιορίζονται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ… Ευτυχώς ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του.