Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΗ Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Ερασιτεχνών Ψαράδων & Φίλων Θαλάσσης Αγίου Νικολάου

Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Ερασιτεχνών Ψαράδων & Φίλων Θαλάσσης Αγίου Νικολάου

Από

Ημερομηνία

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λασιθίου η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Ερασιτεχνών Ψαράδων και Φίλων Θαλάσσης.

Τα μέλη ενημερώθηκαν από το συμβούλιο για τα πεπραγμένα του έτους, με τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Γιώργο Σαρειδάκη να τονίζει όλα αυτά για τα οποία ο Σύλλογος είχε δεσμευθεί, τα έφερε εις πέρας. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην ολοκλήρωση της γλίστρας στο Καθολικό, «ένα έργο δύσκολο που ολοκληρώθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου με όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις και άδειες», στην τοποθέτηση νερού και φωτισμού σε συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο στο Καθολικό, στη συνέχιση της ίδιας τιμολογιακής πολιτικής με έκπτωση 50% για τα μέλη που βρίσκονται μέσα στη Μαρίνα και επιπλέον 10% για τους συνταξιούχους και αποπληρωμή μέχρι τέλος του έτους, ενώ έκανε λόγο και για τα δρώμενα στα οποία συμμετείχε ο Σύλλογος, όπως οι αγώνες SUP και το Cliff Diving.

Ο Ταμίας κ. Μανόλης Ζερβάκης έκανε τον οικονομικό απολογισμό του 2018 και ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν το Σύλλογο, όπως η μεταφορά του γραφείου του Συλλόγου από το λιμάνι σε νέα θέση στην περιοχή του Καθολικού και η διοργάνωση της χοροεσπερίδας για την κοπή της πίτας που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο «Καλύβα» το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 με κρητικό και λαϊκό πρόγραμμα.

Ο κ. Σαρειδάκης ενημέρωσε επίσης για τις κινήσεις που θα γίνουν από το Σωματείο άμεσα στα ζητήματα που συζητήθηκαν, ενώ τόνισε ότι ο Σύλλογος αυτή την στιγμή χρειάζεται την άμεση ανάγκη και την στήριξη από τα εγγεγραμμένα μέλη. Ζήτησε από όλους τους ερασιτέχνες ψαράδες και τους φίλους της θάλασσας την αποπληρωμή της ετήσιας συνδρομής τους αλλά και την εγγραφή στο Σύλλογο όλων των ερασιτεχνών ψαράδων και των φίλων της θάλασσας, ώστε να μεγαλώσει ο Σύλλογος όσο γίνεται περισσότερο (ήδη αριθμεί 140 ενεργά μέλη). Επίσης, τόνισε την ανάγκη να εισπράξει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές ώστε να έχει την δυναμική και τους οικονομικούς πόρους που απαιτούνται και αυτό «προς όφελος των μελών μας, νέων και παλαιών, ώστε να πετύχουμε και να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του τόπου και γενικά της κοινωνίας του Αγίου Νικολάου. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας που παρευρέθηκαν στη συνέλευση δίνοντας το παρών για άλλη μια φορά και ελπίζουμε όλοι μαζί να προχωρήσουμε και να τα καταφέρουμε» όπως σημείωσε.

 

Το γραφείο του Συλλόγου

Όπως ανακοινώθηκε, το γραφείο του Συλλόγου στο Λιμάνι (δίπλα στο άγαλμα «Αρπαγή της Ευρώπης»), θα είναι ανοικτό καθημερινά μετά τις 5 το απόγευμα για την προπώληση των προσκλήσεων για την Χοροεσπερίδα. Καλούμε τα μέλη μας να περάσουν να τις προμηθευτούν. Τιμή πρόσκλησης 15 ευρώ το άτομο με πλήρες μενού και ποτό και 8 ευρώ για τα παιδιά.

Για τις εγγραφές και τις ανανεώσεις των μελών, παρακαλούμε τα μέλη μας για την άμεση τακτοποίηση των οφειλών τους καθημερινά στον ίδιο χώρο.

 

Πρόσφατα άρθρα