ΑρχικήVideoΟ Γ. Ανδριώτης παρουσίασε την ταυτότητα και τις βασικές αρχές της «Νέας...

Ο Γ. Ανδριώτης παρουσίασε την ταυτότητα και τις βασικές αρχές της «Νέας Πορείας» (βίντεο)

Από

Ημερομηνία

Τη συμμετοχή του στο «χορό των δημοτικών εκλογών», στο Δήμο Αγίου Νικολάου ανήγγειλε επίσημα, απόψε, ο επικεφαλής της «Νέας Πορείας» Γιάννης Ανδριώτης, με συνέντευξη που παραχώρησε, στο Εργατικό Κέντρο Αγίου Νικολάου. Παρουσίασε την ταυτότητα και τις βασικές αρχές του συνδυασμού του. «Δε θα επιτρέψουμε οι δημότες να γίνουν απλά ένας αριθμός σ’ ένα στατιστικό πίνακα» είπε, δίνοντας το στίγμα ενός συνδυασμού, απαλλαγμένου, όπως τόνισε, από κομματικές ταυτότητες…

Αναφερόμενος στα κακώς κείμενα της σημερινής κατάστασης, άφησε αιχμές για τη σημερινή δημοτική αρχή και για τη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου, υπογραμμίζοντας τον ουσιαστικό ρόλο που πρέπει να παίξει η νεολαία του Δήμου, στη σχέση υπηρεσιών και πολιτών, αλλά και στις επενδύσεις και ευκαιρίες που παρουσιάζονται για το Δήμο, επισημαίνοντας ότι καμία δεν πρέπει να πηγαίνει χαμένη!

Το «δεν γίνεται» είναι απάντηση μη αποδεκτή από τη «Νέα Πορεία», είπε ο κ. Ανδριώτης.

Έδωσε το γενικό περίγραμμα της στόχευσης της υποψηφιότητάς του επιφυλασσόμενος να τοποθετηθεί σε καίρια ζητήματα και θέματα που απασχολούν το Δήμο, στο πλαίσιο επεξεργασίας και δημοσιοποίησης των προγραμματικών θέσεων του συνδυασμού του, εν ευθέτω χρόνω, όπως είπε.

Ανήγγειλε δημόσια, ανοιχτή συγκέντρωση που θα διοργανώσει ο συνδυασμός του, στο ΡΕΞ, στις 6 Φεβρουαρίου. Στην εκδήλωση θα γίνει ευρεία συζήτηση για το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με επίκεντρο το νέο αυτοδιοικητικό νόμο «Kλεισθένης», όπως ανήγγειλε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Ανδριώτης, τονίζοντας ότι «υπεύθυνος δημότης είναι ο ενήμερος δημότης, γιατί μόνο έτσι θα μπορεί να ελέγχει το δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο, για τις αποφάσεις τους.

ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ

 

 

 

Πρόσφατα άρθρα