Το Σαββατοκύριακο ο αγώνας «Giro Di Neapoli»
Κατανυκτικός εσπερινός και ομιλία
«Giro Di Neapoli» από τον Π.Ο. “Δρήρος”
Συμμετοχή του 2ου Δημοτικού Αγίου Νικολάου στο Eudamus 2024
Μ. Πεπόνης: Το Λασίθι ενωμένο και δυνατό αποδεικνύει ότι έχει φωνή και στέλνει “μήνυμα” για την υγεία σε όλη την Ελλάδα (βίντεο)
Προσοχή στις αγορές μας στα Σαρακοστιανά
Ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου για τη Τζωρτζίνα-Ομόφωνη η απόφαση του Δικαστηρίου
Παρακολουθήστε την Παλλασιθιώτικη διαμαρτυρία για την Υγεία
Συλλυπητήριο μήνυμα για τον άδικο χαμό του Μανόλη Κριτσωτάκη
Πτώση 8,9% σημείωσε ο όγκος των πωλήσεων στο λιανικό εμπόριο της χώρας τον Ιανουάριο
Στο Ευρωκοινοβούλιο το χαρούπι, ο διατροφικός θησαυρός της Κρήτης

Γεννηματά: Εγώ δεν είμαι Τσίπρας, δεν κάνω νταραβέρια, μόνο δημόσιες πολιτικές συνεργασίες

«Εγώ δεν είμαι Τσίπρας» είπε η Φώφη Γεννηματά απαντώντας στον ισχυρισμό του Θανάση Θεοχαρόπουλου, ότι του πρότεινε να μην ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών για να τεθεί επικεφαλής ξανά στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ η κυρία Γεννηματά επεσήμανε: «Εγώ δεν κάνω νταραβέρια, μόνο δημόσιες πολιτικές συνεργασίες», συμπλήρωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής. Η κ. Γεννηματά απέφυγε να σχολιάσει τις πληροφορίες ότι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ έχει συνάψει συμφωνία συνεργασίας με άλλο κόμμα, λέγοντας ότι «θα φανεί ενόψει των εκλογών».

Όπως είπε η Φώφη Γεννηματά, η ίδια προχώρησε στη διαγραφή του κ. Θεοχαρόπουλου, γιατί την ώρα της ψηφοφορίας η μειοψηφία πρέπει να ακολουθεί τη γνώμη της πλειοψηφίας – και στη σημερινή πολιτική συγκυρία «η ψήφος στις Πρέσπες είναι ψήφος στήριξης της κυβέρνησης».

«Η μειοψηφία πρέπει να σέβεται την πλειοψηφία, ώστε να μην θολώνει το μήνυμα» πρόσθεσε. Χαρακτήρισε παρδαλή την κυβερνητική πλειοψηφία και γι’ αυτό, όπως εκτίμησε, η κυβέρνηση αναζητάει στηρίγματα στα άλλα κόμματα.

Σε ερώτηση για τη διαφωνία του Γιώργου Παπανδρέου, υπενθύμισε ότι ως υπουργός Εξωτερικών και πρωθυπουργός, δεν έδωσε εθνικότητα και γλώσσα .

Για το έκτακτο συνέδριο, εξήγησε ότι στόχος του θα είναι να οδηγήσει το Κίνημα Αλλαγής στην επόμενη φάση, στην εκλογή οργάνων όπως πρέπει να γίνεται σε έναν ενιαίο φορέα. «Η ευθύνη μου είναι, ότι έκανα πίσω και δέχθηκα το αίτημα για πολυκομματικό φορέα», πρόσθεσε. Για το μέλλον των κομμάτων που συμμετείχαν, είπε ότι έχει έρθει η ώρα όλοι να κάνουν ένα βήμα πίσω.

Αναφερόμενη στο συλλαλητήριο είπε ότι είναι απαράδεκτο που ο κ. Τσίπρας έριξε χημικά σε μικρά παιδιά και ηλικιωμένους και ήταν ολοφάνερο ότι το έκανε για να διαλύσει το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.
www.real.gr

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist