ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 29-3-2024
Να ολοκληρωθεί η παρέμβαση στο παλιό εθνικό δίκτυο ζητά ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου
Θ. Χαριτάκης: Η σημερινή κατάσταση των Νοσοκομείων είναι χειρότερη από ποτέ, οι αρμόδιοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων (βίντεο)
Το «NIKO Seaside Resort» ανοίγει και υποδέχεται τους πρώτους τουρίστες
Περισσότερες από 78.000 αιτήσεις σε 9 ημέρες στον 4ο κύκλο χρηματοδότησης για αγορά και διασύνδεση POS
Παραιτήθηκαν ο Σταύρος Παπασταύρου και ο Άγγελος Μπρατάκος
Ηχηρό μήνυμα Λασιθιωτών στο Συλλαλητήριο για την Υγεία
Από μικρό ξενοδοχείο στην Ελούντα ζητείται άτομο για προετοιμασία πρωινού
Κ. Καραταράκης: Στεκόμαστε ενάντια στην εμπορευματοποίηση του Ε.Σ.Υ., να μείνουμε μακριά από διχαστικές λογικές του παρελθόντος (βίντεο)
Μ. Καλαϊτζάκης: “Ήρθε η ώρα να ακούσουν τον λαό του Λασιθίου”
Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ από το Λασίθι: Τα Νοσοκομεία δεν είναι ξενοδοχεία να μετράμε την πληρότητα ή σούπερ μάρκετ να πουλάνε υπηρεσίες (βίντεο)
Η 12η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΛ

Νέα εξέλιξη στη Βρετανία για το Brexit: Απορρίπτει τα σχέδια της Μέι ο Ιρλανδός Πρωθυπουργός

Ο Ιρλανδός Πρωθυπουργός Λίο Βαράντκαρ δήλωσε στην Τερέζα Μέι ότι δεν θα δεχθεί τα σχέδια της Βρετανίδας ομολόγου του να επαναδιαπραγματευτεί μια ρύθμιση για τα σύνορα της Ιρλανδίας στη μετά-Brexit εποχή, δηλώνοντας ότι το αποκαλούμενο ” backstop” χρειάζεται να είναι ισχυρό από νομική άποψη.

Η Βρετανία εξετάζει εναλλακτικές επιλογές για το backstop – πολιτική ασφάλεια για να αποτραπεί ένα σκληρό σύνορο ανάμεσα στην Ιρλανδία και τη Βόρεια Ιρλανδία – στην Συμφωνία Αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μετά την ψηφοφορία του βρετανικού κοινοβουλίου με την οποία δίδεται εντολή στην πρωθυπουργό Μέι να επαναδιαπραγματευτεί τους όρους της συμφωνίας.

“Ο Ιρλανδός Πρωθυπουργός καθόρισε για μια ακόμη μια φορά την απαράλλαχτη θέση της Ιρλανδίας και της ΕΕ για τη Συμφωνία Αποχώρησης και για το backstop, σημειώνοντας ότι οι τελευταίες εξελίξεις ενίσχυσαν την ανάγκη για ένα backstop που θα είναι ισχυρό από νομική άποψη και εφαρμόσιμο στην πράξη”, τόνισε ένας εκπρόσωπος της ιρλανδικής κυβέρνησης μετά από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι ηγέτες.
www.real.gr

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist