Έγινε ο αγιασμός στο ξενοδοχείο Elounda Beach
Μειώσεις επιβράβευσης δίνει ο ΤΟΕΒ Μεραμπέλλου στους συνεπείς
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ -ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ -ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ποιος χρειάζεται ποιον και πως;
Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα ΑΟΑΝ – Προοδευτική 2-0
Μεταφέρθηκε τραυματισμένη γυναίκα από το φαράγγι του Ρίχτη
Στιγμιότυπα από τον αγώνα ΑΟΑΝ – Προοδευτική (βίντεο)
Ανακοίνωση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Σητείας
Πολύωρη διακοπή νερού στην περιοχή της Πάνω Μεράς Ιεράπετρας
Χάλκινο μετάλλιο ο Μ. Βάρδας στους 65ους Πανελλήνιους Σχολικούς αγώνες στίβου
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στο ν. Λασιθίου – Κατασχέθηκαν σχεδόν 35 γραμμάρια κοκαΐνης και ζυγαριά ακριβείας
Λασιθιώτικες επιτυχίες στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Στίβου ΓΕΛ-ΕΠΑΛ

Σαρώνει ο ιός της γρίπης στα Βαλκάνια – Σε «συναγερμό» Ρουμανία και Βουλγαρία

Τους 54 έφτασαν οι νεκροί στη Ρουμανία. Πάνω από 1.500 σχολεία έκλεισαν στη Βουλγαρία. Οι ειδικοί ανησυχούν για την ταχύτατη εξάπλωση του ιού.

Στους 54 ανέρχονται οι νεκροί από τον ιό της γρίπης στη Ρουμανία και οι υγειονομικές αρχές της χώρας παραμένουν σε κατάσταση συναγερμού. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά σοβαρή δήλωσε η υπουργός Υγείας Σορίνα Πιντέα, στη διάρκεια συνέντευξής της στον τηλεοπτικό σταθμό “Antena 3”, αναφερόμενη στην ταχύτητα εξάπλωσης του ιού της γρίπης.

Επισήμανε επίσης ότι δεν αναμένεται μείωση της έντασης και της συχνότητας μετάδοσης του ιού τον επόμενο μήνα, ωστόσο -πρόσθεσε- οι αρχές κάνουν ό,τι είναι δυνατό για την καλύτερη πρόληψη, αλλά και την αντιμετώπιση των νέων κρουσμάτων.

Το Εθνικό Κέντρο Παρακολούθησης και Ελέγχου των Μεταδοτικών Ασθενειών της Ρουμανίας ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των θανάτων που προκλήθηκαν από τη γρίπη ανήλθε σε 54, έπειτα από επτά θανάτους που καταγράφηκαν στη διάρκεια μόλις μίας ημέρας.

Στο μεταξύ, στη Βουλγαρία, κλειστά είναι 1.561 σχολεία εξαιτίας της επιδημίας γρίπης που πλήττει τη χώρα τις τελευταίες εβδομάδες. Το υπουργείο Παιδείας και Επιστημών προσέθεσε στη λίστα των κλειστών -λόγω της γρίπης- σχολείων, 61 σχολεία στην περιφέρεια Μοντάνα και 32 σχολεία στην περιοχή της Βράτσα.

Στη Σόφια και την ευρύτερη περιοχή, 267 σχολεία ανέστειλαν τη λειτουργία τους. Εκατόν είκοσι τέσσερα σχολεία είναι κλειστά στην περιοχή του Μπλαγκόεβγκραντ και 105 στην περιοχή του Πλέβεν. Κλειστά είναι επίσης 194 σχολεία στο Πλόβντιβ (Φιλιππούπολη), 83 στο Βέλικο Τάρνοβο, 70 στο Ρούσε, 59 στο Ραζγκράντ και 69 στην ευρύτερη περιοχή του Ντόμπριτς.

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist