Την Κυριακή 3/2/2019 πραγματοποιήθηκε στην Νεάπολη η Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου Λασιθίου.

Έγιναν αρχαιρεσίες μετά τις οποίες τα εκλεγέντα μέλη του Δ.Σ. συγκροτήθηκαν σε σώμα ως εξής: Μυγιάκης Νεκτάριος Πρόεδρος, Αντωνάκης Εμμανουήλ Αντιπρόεδρος, Εμπειρίδης Ιωσήφ Γεν. Γραμματέας, Μαμολίδης Γεώργιος Ταμίας, Νικητέας Γεώργιος Έφορος, Λασιθιωτάκη Αθηνά Σύμβουλος, Συλλιγάρδος Ιωάννης Σύμβουλος, Μυλωνάκης Αθανάσιος Αναπλ. Μέλος, Μαυροειδής Γεώργιος Αναπλ. Μέλος.

Ελεγκτική Επιτροπή : Διαλυνάς Εμμανουήλ Πρόεδρος, Κυριακάκης Ιωάννης, Χαραλαμπάκης Χρήστος, Χουρδάκης Εμμανουήλ Μέλη.

Αντιπρόσωποι στην Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος και όπου αλλού χρειάζεται εκπροσώπηση του Συλλόγου ορίστηκαν οι Μυγιάκης Νεκτάριος και  Κασιούρας Γεώργιος αναπλ. μέλος.

Σκοποί του ομίλου και φυσικά των ανθρώπων που τον εκπροσωπούν είναι η ανάπτυξη, προώθηση και η διάδοση των αθλημάτων της σκοποβολής και η προσέλκυση της νεολαίας στον αθλητισμό σύμφωνα πάντα με την συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Θέλοντας να ενημερώσουμε όλους τους ενδιαφερόμενους για την εγγραφή τους ότι μπορούν να την πραγματοποιήσουν στα γραφεία του Συλλόγου μας, Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, Νεάπολη, κατόπιν συνεννόησης στο τηλ. 6945-919.108.

Να υπενθυμίσουμε ότι η εγγραφή αθλητών ηλικίας 8-20 ετών είναι δωρεάν, αφού υπάρχει βέβαια συγκατάθεση των γονέων ή του κηδεμόνα τους (για τους ανήλικους), αρχικά από το άθλημα της σκοποβολής με αεροβόλα όπλα.

Ακόμη ότι είναι δυνατόν σε αθλητές ΑΜΕΑ και σε ομάδες υπόλοιπων φορέων και Ενώσεων να εκπαιδευθούν μαζί μας στο μαγικό άθλημα της σκοποβολής, γνωρίζοντας σας ότι υπάρχει ευεργέτημα στους νέους και νέες που θα επιτύχουν διάκριση σε Πανελλήνιους αγώνες από την 1η έως και την 6η θέση πριμοδοτώντας τους με επιπλέον μόρια κατά την εισαγωγή τους στην 3βάθμια εκπαίδευση με το σύστημα των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Όλοι εμείς, θα εκπροσωπήσουμε επάξια τα μέλη μας από όλες τις πόλεις και περιοχές του Νομού Λασιθίου και τους υπολοίπους νομούς της χώρας μας, θα προσπαθήσουμε και πιστεύουμε να καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τις περισσότερες επιθυμίες των αθλητών μας σύμφωνα με τις αρχές του φίλαθλου πνεύματος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μυγιάκης Νεκτάριος

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Εμπειρίδης Ιωσήφ