Έγινε ο αγιασμός στο ξενοδοχείο Elounda Beach
Μειώσεις επιβράβευσης δίνει ο ΤΟΕΒ Μεραμπέλλου στους συνεπείς
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ -ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ -ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ποιος χρειάζεται ποιον και πως;
Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα ΑΟΑΝ – Προοδευτική 2-0
Μεταφέρθηκε τραυματισμένη γυναίκα από το φαράγγι του Ρίχτη
Στιγμιότυπα από τον αγώνα ΑΟΑΝ – Προοδευτική (βίντεο)
Ανακοίνωση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Σητείας
Πολύωρη διακοπή νερού στην περιοχή της Πάνω Μεράς Ιεράπετρας
Χάλκινο μετάλλιο ο Μ. Βάρδας στους 65ους Πανελλήνιους Σχολικούς αγώνες στίβου
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στο ν. Λασιθίου – Κατασχέθηκαν σχεδόν 35 γραμμάρια κοκαΐνης και ζυγαριά ακριβείας
Λασιθιώτικες επιτυχίες στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Στίβου ΓΕΛ-ΕΠΑΛ

Μπλατ: Δεν φοβάμαι το μειονέκτημα έδρας, τα έχω καταφέρει και έτσι

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στο Τελ Αβίβ για την ήττα του Ολυμπιακού, εξήγησε ότι δεν έχει κανέναν απολύτως φόβο στα playoffs αν πάει με μειονέκτημα έδρας, ενώ αναφέρθηκε και στο νέο απόκτημα της ομάδας, Μπριάντε Γουέμπερ.

Όσον αφορά το παιχνίδι ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε ότι «θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα κάποια plays τα οποία ενδεχομένως να μην έφερναν το ματς στο ένα σουτ. Όμως έτσι είναι το μπάσκετ. Στο τέλος της ημέρας θα κάνουν ένα περισσότερο play από εσένα. Ακόμα και σε ένα πολύ δύσκολο κλίμα, σε ένα μια πολύ δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια ομάδα που νίκησε εύκολα την Μπαρτσελόνα, νίκησε τον Παναθηναϊκό, νίκησε την ΤΣΣΚΑ, είχαμε την ευκαιρία να μας κερδίσουμε ένα μεγάλο ματς. Όμως το χάσαμε, δυστυχώς».

Για τα τρίποντα είπε: «Δεν είναι η πρώτη φορά, αλλά πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου. Κάποια στιγμή η μπάλα θα μπει μέσα. Σήμερα δεν μπήκαν, αλλά έχουμε τους παίκτες που μπορούν να ευστοχήσουν. Και πιστεύω ότι θα το κάνουν».

Για το ότι αυξάνονται οι πιθανότητες ήττας όταν πάει το ματς στους 65 πόντους: «Είχα δίκιο όταν το έλεγα. Και αυτό δεν το κάναμε σήμερα. Αν έχεις 19% στα τρίποντα, δεν πρόκειται να σκοράρεις 90 πόντους. Και αυτό ακριβώς έγινε».

Για το πλεονέκτημα της έδρας στα playoffs: «Δεν το σκέφτομαι καν αυτή τη στιγμή. Το μόνο που σκέφτομαι είναι η πρόκριση. Και αυτό ακριβώς πρέπει να σκεφτόμαστε. Δεν φοβάμαι καθόλου να πάω στα playoffs χωρίς το πλεονέκτημα της έδρας. Το έχω κάνει πολλές φορές και ευτυχώς τις περισσότερες φορές οι ομάδες μου τα κατάφεραν. Το μόνο που με νοιάζει είναι να πάμε στα playoffs. Αυτή πρέπει να είναι η νοοτροπία μας. Ότι παίζουμε ερχόμενοι από πίσω και όχι ότι είμαστε μπροστά.»

Και κατέληξε για τον Μπριάντε Γουέμπερ: «Είχαμε στο μυαλό μας διάφορες επιλογές. Χρειαζόμασταν ωστόσο περισσότερη επιθετικότητα, δημιουργία, ικανότητα στο ανοικτό γήπεδο και ένα παιδί που θα μπορούσε να σταθεί στο υψηλό επίπεδο. Νομίζω ότι βρήκαμε αυτόν τον παίκτη αλλά δεν θα δείξει αμέσως σε όλον τον κόσμο όλα αυτά τα πράγματα. Αυτό που πιστεύω είναι ότι θα τα δούμε στην πορεία από τον Γουέμπερ. Και αυτός ήταν ο λόγος που τον φέραμε. Είχαμε ψάξει πολύ αλλά δεν βρίσκαμε αυτό που θέλαμε, είτε επειδή δεν συγκέντρωνε κάποιος τα στοιχεία που ψάχναμε, είτε λόγω κόστους. Όμως νομίζω ότι τον βρήκαμε τώρα και ανυπομονώ να τον έχουμε κοντά μας».

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist