Αρχική Άλλα νέα Κόσμος Τουρκία: 6 οι νεκροί από την κατάρρευση πολυκατοικίας και 2 σε κρίσιμη...

Τουρκία: 6 οι νεκροί από την κατάρρευση πολυκατοικίας και 2 σε κρίσιμη κατάσταση – Σώθηκε κοριτσάκι

Σε τουλάχιστον έξι ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από την κατάρρευση μιας πολυκατοικίας στην Κωνσταντινούπολη, καθώς οι αρχές ανέσυραν άλλες τρεις σορούς από τα συντρίμμια, έγινε γνωστό από τον κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης.

Ο Αλί Γερλίκαγια πρόσθεσε ότι 13 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί μέχρι στιγμής. Δύο εξ αυτών βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το οκταώροφο κτίριο στη συνοικία Καρτάλ της Κωνσταντινούπολης κατέρρευσε την Τετάρτη, την ώρα που περίπου 30 ένοικοι βρίσκονταν μέσα σ’ αυτό.

Η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης των παγιδευμένων κάτω από τα χαλάσματα συνεχίζεται.

Τα αίτια του δυστυχήματος παραμένουν ασαφή.

Σώθηκε κοριτσάκι

Ένα μικρό κορίτσι, ονόματι Χαβάς, ανασύρθηκε ζωντανό από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε την Τετάρτη στην Κωνσταντινούπολη.

Το κορίτσι, που απεγκλωβίστηκε μετά από πολύωρη προσπάθεια των μελών των σωστικών συνεργείων, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η συγκίνηση ήταν έκδηλη στα πρόσωπα των δικών της ανθρώπων και των διασωστών, οι οποίοι την ανέσυραν ζωντανή από τα ερείπια 18 ώρες μετά από την κατάρρευση του ακινήτου, το οποίο διαλύθηκε «σαν χάρτινος πύργος», όπως αποτυπώνεται και σε βίντεο-ντοκουμέντο που έχει προκαλέσει παγκόσμια αίσθηση.
www.real.gr