Με «ορεκτικό» το ξεσηκωτικό μουσικό συγκρότημα των «48 Ωρών» και με «κυρίως πιάτο» τους ταλαντούχους «Burger Project», θα προσφερθεί φέτος στο κοινό του Αγίου Νικολάου το «μενού» των αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο αντιδήμαρχος Χάρης Αλεξάκης, οι «48 Ώρες» θα παίξουν το προηγούμενο βράδυ του καρναβαλιού, το Σάββατο 9 Μαρτίου, ενώ οι «Burger Project» θα εμφανιστούν μετά την αποκριάτικη παρέλαση, το βράδυ της Κυριακής 10 Μαρτίου, ρίχνοντας ουσιαστικά και την αυλαία των εκδηλώσεων.

 

Η διαδρομή της παρέλασης

Το μέρος στο οποίο θα γίνουν οι συναυλίες δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί. Ο κ. Αλεξάκης εξηγεί πως αυτό από το οποίο θα εξαρτηθεί είναι η διαδρομή, που τελικώς θα έχει η αποκριάτικη παρέλαση.

Ούτε όμως αυτό έχει ακόμη αποσαφηνιστεί, καθώς ο όγκος των συμμετοχών θα είναι πολύ μεγάλος (όπως έχουμε γράψει υπολογίζονται περισσότεροι από 2.500 καρναβαλιστές) και θα πρέπει να εξεταστούν όλα τα δεδομένα. Η πρόταση για παρέλαση από τον παραλιακό δρόμο προς το Λιμάνι έχει ήδη πέσει στο τραπέζι και συζητιέται ακόμη από τους υπευθύνους, μαζί και με άλλες προτάσεις.

 

«ΦΑ ΦΕ ΦΙ ΦΟ»

για το Κυνήγι

του Κρυμμένου Θησαυρού

Το καθιερωμένο κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού, που συνοδεύει τις αποκριάτικες εκδηλώσεις, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου με κεντρικό τίτλο «ΦΑ ΦΕ ΦΙ ΦΟ».

Σήμερα δημοσιεύεται και η πρώτη ανακοίνωση των διοργανωτών, που απ’ ότι φαίνεται μας ετοίμασαν μία πολύ μπερδεμένη παραμυθοσαλάτα! Αναφέρουν:

Το ξόρκι ψάχνω για να βρωωωω….

Τι συμβαίνει στην πόλη μας;;;

Γιατί η ωραία κοιμωμένη δε ξυπνάει να κάνει καφέ στον πρίγκιπα;;;

Τι δουλειά έχει το γοβάκι της σταχτοπούτας στο πόδι του παπουτσωμένου γάτου;;;

Γιατί τα 3 γουρουνάκια παίζουν πρέφα με τον λύκο;;;

Εμείς;;; τι παραμύθια θα διαβάσουμε τελικά τη νύχτα στα παιδιά μας;;;

Κάντε γρήγορα ομάδες έως και 10 άτομα, δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου, ημέρα Δευτέρα, στα γραφεία του ΠΑΟΔΑΝ (πρώην δημαρχείο), Ρούσου Καπετανάκη 7, 3ος όροφος

Σας προκαλούμε: ελάτε να λύσουμε το ξόρκι των μπερδεμένων παραμυθιών!!!

Κοστος συμμετοχής: 40€ (το ίδιο με πέρυσι!)

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ