Επειγόντως νίκη χρειάζεται ο ΟΦΙ

«Είμαστε ακόμα ζωντανοί», λέει ο στοίχος του τραγουδιού της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, λόγια που θέλουν να φωνάξουν με σθένος οι «ασπρόμαυροι» την Κυριακή στο «Παναγιώτης Σαλπέας» με αντίπαλο το δυνατό Κερατσίνι. Ως αγώνας επιβίωσης θεωρείται αυτός με τον ΑΠΟ Κερατσινίου για την 18η αγωνιστική του 5ου ομίλου Γ΄ εθνικής για τον ΟΦΙ.

Τα λόγια είναι περιττά και ουδείς δεν πρέπει να κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του. Η Ιεραπετρίτικη ομάδα θα οριοθετήσει στόχους μετά το πέρας του αγώνα με τον ΑΠΟ Κερατσινίου καιανάλογα με το αποτέλεσμα θα βαδίσει στον δρόμο που της αναλογεί.

Η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη, η οποία θα δώσει την ψυχολογική ώθηση για την συνέχεια και παράλληλά θα διατηρήσει τον ΟΦΙ εντός των δύο πρώτων θέσεων, γεγονός που θα επιδράσει ανάλογα και με το αποτέλεσμα του Εθνικού με την Επισκοπή, καθώς εάν η Πειραιώτικη ομάδα δεν κερδίσει, οι «ασπρόμαυροι» μπορούν να περάσουν ξανά στην κορυφή.

Το ιδανικό λοιπόν σενάριο είναι αυτό, όμως υπάρχει και το απευκταίο με την περίπτωση της μη επίτευξης νίκης του ΟΦΙ στο Κερατσίνι και την επικράτηση του Εθνικού. Τι θα σημάνει αυτό; Ότι η υπόθεση της πρώτης θέσης θα δυσκολέψει σε μεγάλο βαθμό και πλέον ο πιο ρεαλιστικός στόχος θα εστιαστεί στην 2η θέση όπου ανάλογα με τι θα κάνουν οι, Ιωνικός και Γιούχτας θα δει εάν θα είναι 2ος ή 3ος.