Ολοκληρώνεται η 16η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΛ

Προς τα μισά και του β’ γύρου οδεύει το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, με την 16η αγωνιστική αυτό το σαββατοκύριακο που θα ολοκληρωθεί σήμερα Κυριακή με τέσσερα παιχνίδια όπου ξεχωρίζει το γειτονικό ντέρμπι ΑΟ Κριτσάς-ΠΑΟ Κρούστα και ακόμη ΑΟΣΚ-ΑΣΙ, ΑΟ Ελούντας-Ίτανος Π. και ΑΟ Σκοπής-Νίκη.

 

Κυριακή, 15.00

ΑΟΣΚ-ΑΣΙ

Από τα πιο δυνατά και αμφίρροπα παιχνίδια της αγωνιστικής φαντάζει αυτό του ΑΟΣΚ με τον ΑΣΙ την Κυριακή στις 15.00 στο γήπεδο του Κουτσουρά, δύο ομάδες οι οποίες αναζητούν το καλύτερο δυνατό τελικό πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς οι Κουτσουριανοί ουσιαστικά δεν μπλέχτηκαν ποτέ σε περιπέτειες παραμονής όλη τη σεζόν, ενώ και η ομάδα της Ιεράπετρας με τα τελευταία συνεχόμενα θετικά της αποτελέσματα έχει απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. 

 

ΑΟ Σκοπής-Νίκη

Αναμέτρηση στην οποία η πλάστιγγα γέρνει ξεκάθαρα προς μια εκ των δύο πλευρών είναι αυτή στο στάδιο της Σητείας την Κυριακή στις 15.00 και την κοινή έδρα ΑΟ Σκοπής και Νίκης. Δύο ομάδες όπου η μια παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία όπως ο ουραγός ΑΟ Σκοπής και η εκ των διεκδικητών του τίτλου βρισκόμενη στην πρώτη τετράδα Νίκη. 

ΑΟ Κριτσάς-

ΠΑΟ Κρούστα

Το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει πάντοτε το ζευγάρι ΑΟ Κριτσάς-ΠΑΟ Κρούστα, ασχέτως βαθμολογικής θέσης και αγωνιστικής κατάστασης των δύο ομάδων και έτσι και αυτή τη φορά, πρόκειται για την αναμέτρηση που συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα την Κυριακή στις 15.00 στο γήπεδο της Κριτσάς, καθώς πρόκειται για δύο γειτονικές ομάδες οι οποίες γνωρίζουν πολύ καλά η μια την άλλη. 

 

ΑΟ Ελούντας-

Ίτανος Π.

Από τους αξιόλογους αγώνες της αγωνιστικής είναι αυτός του ΑΟ Ελούντας με τον Ίτανο την Κυριακή στις 15.00 στο γήπεδο της Ελούντας, καθώς πρόκειται για δύο ομάδες οι οποίες αρέσκονται να παίζουν ανοικτό και επιθετικό ποδόσφαιρο. 

 

Οι διαιτητές

Ας δούμε συνοπτικά το πρόγραμμα και τους διαιτητές της 16ης αγωνιστικής:

Γήπεδο Κουτσουρά, ΑΟΣΚ-ΑΣΙ: Ταμπουρατζής, Κοκοτάκης-Σίνγκολα, παρ. Συλιγνάκης

Στάδιο Σητείας, ΑΟ Σκοπής-Νίκη: Ι.Καφεσάκης, Σολυδάκης-Μακριδάκης

Γήπεδο Ελούντας, ΑΟ Ελούντας-Ίτανος Π.: Κ.Λιάγκος, Κουτσελάκης-Σιγανός

Γήπεδο Κριτσάς, ΑΟ Κριτσάς-ΠΑΟ Κρούστα: Βλάσσης, Πάγκαλος-Αδαμάκης, παρ. Έβανς