Παρουσίαση του πλάνου της εταιρείας «Mirum Hellas» για την επένδυση με την κωδική ονομασία «Elounda Hills» που προωθεί στα «Πλευρά» απέναντι από την πόλη του Αγίου Νικολάου πραγματοποιείται αυτή την ώρα στη μονοθεματική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου.

Τρεις μηχανικοί από την Αθήνα εκπροσωπούν την επενδύτρια εταιρεία στην αποψινή συνεδρίαση, οι Γιώργος Φραγκογιάννης, Πέτρος Σταύρου και Αγγελική Κότσαρη, ενώ παρευρίσκονται επίσης οι τοπικοί συνεργάτες της εταιρείας, ο μηχανικός Μανώλης Γωνιωτάκης και ο δικηγόρος Γιάννης Μανδελένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, η παρουσίαση περιλαμβάνει το γενικό προφίλ της εταιρείας και το γενικό πλάνο ανάπτυξης του «παραθεριστικού χωριού», δίνοντας συγκεκριμένα στοιχεία για τη δόμηση, τα πολεοδομικά μεγέθη και τον τρόπο που σκέφτεται η εταιρεία να προχωρήσει την επένδυση.

Ο βασικός πυρήνας της ενημέρωσης θα είναι η παρουσίαση του ΕΣΧΑΣΕ και της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.

Αναφορά θα γίνει επίσης στα αντισταθμιστικά οφέλη που θα προσφέρει η εταιρεία τόσο ως συγκεκριμένες «παροχές» προς την τοπική κοινωνία, όσο και, γενικότερα για αυτά που θα απολάβει ο Άγιος Νικόλαος ως τουριστικός προορισμός, από την ανάπτυξη ενός νέου, πολυδύναμου επενδυτικού σχεδίου στον τουριστικό τομέα που θα προσελκύει πολύ κόσμο και θα προβάλλεται διεθνώς.

Ο κ. Γ. Φραγκογιάννης μίλησε χθες στην ΑΝΑΤΟΛΗ, για το συνολικό σχέδιο, δίνοντας αρκετές ενδιαφέρουσες, άγνωστες στο ευρύ κοινό, λεπτομέρειες για το επενδυτικό πλάνο, αλλά και για ερωτηματικά που τέθηκαν πρόσφατα από το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου δείτε ΕΔΩ.