Μηνύματα από το 112 στους κατοίκους του ν. Λασιθίου
Κ. Σπυριδάκη: Ερώτηση στη Βουλή για την Αναγκαιότητα Αναβάθμισης της Τουριστικής Εκπαίδευσης και για τα Προβλήματα των ΑΣΤΕ
Ηράκλειο: Καθολική αποχή από τα καθήκοντα για τους δικηγόρους
Καθυστέρηση της έναρξης της άσκησης Μίνωας
Προειδοποίηση του Λιμεναρχείου Αγίου Νικολάου για θυελλώδεις ανέμους
Καθυστέρηση της έναρξης της άσκησης Μίνωας
Οι ριπές ανέμων έφτασαν τα 121 km/h στο Φινοκαλιά

«Ανοιχτοί λογαριασμοί» για Ρομα και Πόρτο 2-1 στο «Ολίμπικο»

Μετά από τέσσερις ανεπιτυχείς προσπάθειες απέναντι στην Πόρτο στο παρελθόν, η Ρόμα, επιβλήθηκε με 2-1 των «δράκων» στο «Ολίμπικο», στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «16» του Champions League και πλέον, τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς της 6ης Μαρτίου στο «Ντραγκάο» του Οπόρτο.

Το γκολ του Αντριαν Λόπεζ στο 78΄, δέκα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, κράτησε «ζωντανή» την ομάδα του Κονσεϊσάο στο παιχνίδι της πρόκρισης. Μέχρι τότε οι Τζανιόλο και Τζέκο είχαν εξελιχθεί σε απόλυτους πρωταγωνιστές των «Ρωμαίων».

Ο Βόσνιος ήταν αυτός που «σέρβιρε» και ο 19χρονος Ιταλός μέσος, εκείνος που «εκτέλεσε» δύο φορές τον Κασίγιας, την πρώτη στο 70΄ και τη δεύτερη έξι λεπτά αργότερα. Το «σκορ πρόκρισης» κράτησε μόλις δύο λεπτά για τους γηπεδούχους, καθώς οι Πορτογάλοι με το γκολ που πέτυχαν ξαναμπήκαν γερά στη μάχη της πρόκρισης.

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί για τελευταία φορά στα play off της σεζόν 2016/2017 με τους Πορτογάλους να προκρίνονται, μετά το 1-1 στη Ρώμη και το επιβλητικό 3-0 στην έδρα τους.

Βασικός κι αναντικατάστατος σε ένα ακόμη ματς με την ομάδα της «αιώνιας πόλης» ήταν ο Κώστας Μανωλάς.

Διαιτητής: Ντάνι ΜακΚέλι (Ολλανδία)

Κίτρινες: Ελ Σαράουϊ – Ερέρα

ΡΟΜΑ (Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Μιράντε, Μανωλάς, Φάτσιο, Φλορέντσι, Κολάροφ, Ντε Ρόσι, Τζανιόλο (87΄ Σαντόν), Κριστάντε, Πελεγκρίνι (83΄ Νζονζί), Ελ Σαράουι (90΄ Κλάιφερτ), Τζέκο

ΠΟΡΤΟ (Σέρτζιο Κονσεϊσάο): Κασίγιας, Πέπε, Μιλιτάο, Φερνάντο (76΄ Αντρέ Περέιρα), Σοάρες, Ντανίλο, Τέγιες, Ερέρα, Μπραχίμι (68΄ Αντριαν Λόπεζ), Φελίπε, Οτάβιο (84΄ Ερνάνι)
www.real.gr

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist