Η πορεία του Καρναβαλιού την Κυριακή

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνουν στο κέντρο του Αγίου Νικολάου το Σάββατο και την Κυριακή λόγω των αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Σάββατο 9 Μαρτίου

Το Σάββατο στη Θαλασσινή παρέλαση θα παραμείνει κλειστό από τις 18:30 έως 23:00 το τμήμα Κιτροπλατεία, Λιμάνι από την συμβολή των οδών Μ. Σφακιανάκη και 25ής Μαρτίου (Twins), Μ. Σφακιανάκη, Κιτροπλατεία, Ακτή Νικολάου Παγκάλου Θεμιστοκλέους και Ακτή Ιωσ. Κουνδούρου.

Μετά τη θαλασσινή παρέλαση θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τις 48 ώρες επι της Ακτής Ιωσήφ Κουνδούρου. Θα παραμείνει κλειστό το τμήμα των από την συμβολή της Οδού Εβανς και Τσελέπη μέχρι Κιτροπλατεία η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Τσελέπη, Αλεξομανώλη και Λασθένους.

Επίσης το παρκινγκ στο λιμάνι θα παραμείνει κλειστό από της 18:30 μέχρι της 23:00. Όσα οχήματα παραμείνουν μετά τις 18:30 θα μπορούν να αποχωρήσουν μετά το άνοιγμα των δρόμων στις 23:00

Κυριακή 10 Μαρτίου

Την Κυριακή 10 Μαρτίου για την διεξαγωγή τις μεγάλης Καρναβαλικής Παρέλασης θα παραμείνει κλειστό από τις 15:00 μέχρι τις 20:00 το τμήμα τις πόλης από τη συμβολή των οδών Κοντογιάννη και Ρούσσου Καπετανάκη (παλαιό Δημαρχείο) μέχρι παρκινγκ μαρίνας , Σοφοκλή Βενιζέλου,(η κίνηση στη Μελέτιου Μεταξάκη θα γίνεται ελεγχόμενα με τη συνδρομή της Αστυνομίας ) Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, (το τμήμα της πλατείας από Ν. Πλαστήρα 5ης Μεραρχίας Κοντογιάννη θα παραμείνει ανοιχτό), Ρούσου Κουνδουρου, Ακτή Ιωσηφ Κουνδουρου λιμάνι. Το τμήμα από τη γέφυρα Κιτροπλατεία, Λιμάνι, όπως επίσης όλοι οι κάθετοι δρόμοι που τέμνουν την παραπάνω διαδρομή θα παραμείνουν κλειστοί για το παραπάνω διάστημα.

Μετά το πέρας τις παρέλασης θα πραγματοποιηθεί συναυλία στο χώρο του λιμανιού που βρίσκεται το άγαλμα της Ευρώπης. Οι δρόμοι θα ανοίξουν μετά την παρέλαση και την καθαριότητα των δρόμων.

Θα λειτουργήσει σαν χώρος στάθμευσης το τμήμα όπου βρίσκεται εντός του λιμένα (Λιμεναρχείο, Φάρος) και θα παραμείνει κλειστό από 15:30 μέχρι τις 20:00. Όσα οχήματα παραμείνουν μετά τις 15:30 θα μπορούν να αποχωρήσουν μετά το άνοιγμα των δρόμων .

Η έξοδος από την περιοχή του Μύλου κατά τις ώρες που θα είναι κλειστό το τμήμα Κιτροπλατεία – Λιμάνι θα πραγματοποιείται μέσω των οδών Τσελέπη, Αλεξομανώλη και Λασθένους και για τις 2 μέρες.

Θα παρακαλούσαμε τους κατοίκους της πόλης να σεβαστούν τις παραπάνω ρυθμίσεις και να μην χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα τους αν δεν είναι άμεση ανάγκη κατά τις παραπάνω μέρες και ώρες.

Θα υπάρχει συνεχή ενημέρωση για τη διευκόλυνση όλων των εμπλεκομένων .

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ