Οι κέδροι της Χρυσής συνεχίζουν να ξηραίνονται
Ο Άγιος Νικόλαος έτοιμος για την υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας -συνέντευξη τύπου (βίντεο)
Πρόσκληση στην Τελετή Υποδοχής Ολυμπιακής Φλόγας στον Άγιο Νικόλαο
ΑΔΕΔΥ: 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 21 Μαΐου
Τραγική είναι και η κατάσταση και στο νοσοκομείο Σητείας
Για ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών οι πυροβολισμοί στον Αγ. Νικόλαο
Η εκθετική ανάπτυξη της τεχνολογίας είναι τελικά ανθρωποκεντρική; ομιλία στην Ιεράπετρα (βίντεο)
Η θεατρική Ομάδα Ιεράπετρας «Ιστός» παρουσιάζει στον Άγιο Νικόλαο την αστυνομική κωμωδία «το Κιόσκι»
Γρίφος με το πτώμα στον Καρτερό: Κάτω των 40, σε καλή κατάσταση εν ζωή, τουλάχιστον 2-3 μήνες στη θάλασσα
Κηδεία Γεωργίου Κουρίνου

Η La Roche-Posay υποστηρίζει τον Όμιλο Εθελοντών κατά του καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ»

Με στόχο την ενημέρωση και  την ανακούφιση των ασθενών που πάσχουν από καρκίνο, η  La Roche-Posay, ανακοίνωσε την υποστήριξή της στον Όμιλο Εθελοντών κατά του καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» και τη διενέργεια σχετικών δράσεων ενημέρωσης του κοινού.

Οι θεραπείες για τον καρκίνο έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Οι ιατρικές εξελίξεις έχουν φέρει στο προσκήνιο νέες θεραπευτικές μεθόδους, οδηγώντας σε μια ολοένα και πιο εξατομικευμένη προσέγγιση για κάθε ασθενή.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της θεραπείας, το δέρμα σε όλο το σώμα υφίσταται αλλαγές, οι οποίες ονομάζονται «δερματικές ανεπιθύμητες ενέργειες» που μπορεί ακόμα και να αλλάξουν την εμφάνιση ενός ανθρώπου. Αυτές οι ανεπιθύμητες αντιδράσεις στο δέρμα μπορούν να εξισορροπηθούν και να ανακουφιστούν με την κατάλληλη δερμοκαλλυντική φροντίδα.

Σε συνεργασία με το “AγκαλιάΖΩ” , η La Roche-Posay έχει σχεδιάσει μια σειρά από ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά στη χώρα μας:

  • Δερματολογικές εσπερίδες ενημέρωσης ασθενών, νοσηλευτικού προσωπικού & συγγενών
  • Δράσεις ενημέρωσης φροντίδας και ομορφιάς  (περιποίηση και make-up)
  • Διάθεση προϊόντων & ενημερωτικού υλικού σε πάνω από 6.000 ασθενείς

«Η εξειδικευμένη ομάδα εργασίας European SKIn Management in Oncology (ESKIMO) που έχει θεσπίσει η La Roche-Posay και αποτελείται από κορυφαίους δερματολόγους και ογκολόγους, έχοντας αναλύσει και εντοπίσει τις ανεπιθύμητες ενέργειες των θεραπειών, προβαίνει σε συστάσεις σχετικά με τα κατάλληλα δερμοκαλλυντικά προϊόντα που μπορούν να ανακουφίσουν τους  ογκολογικούς ασθενείς και να βελτιώσουν σημαντικά την καθημερινότητά τους» ,δήλωσε ο Σπύρος Αρβανιτάκης,  Διευθυντής της La Roche-Posay .

Από την πλευρά της η Ιωάννα Πασακοπούλου, Πρόεδρος του ΔΣ του ΑγκαλιάΖΩ δήλωσε: «Ο όμιλος εθελοντών κατά του καρκίνου ΑγκαλιάΖΩ αισθάνεται ιδιαίτερη ικανοποίηση για τη συνεργασία του με τη γνωστή εταιρεία δερμοκαλλυντικών La Roche-Posay, η οποία αποσκοπεί στην περιποίηση και φροντίδα του δέρματος του ογκολογικού ασθενούς. Με την εν λόγω συνεργασία επιδιώκουμε τόσο την τόνωση του ηθικού, της αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης των ασθενών, όσο και τη βελτίωση και ανάπλαση του δέρματος τους. Με τον τρόπο αυτό, θα μπορέσουν να αποδεχτούν τη νέα πραγματικότητα και θα αισθάνονται νικητές και νικήτριες. Στόχος μας είναι να αγκαλιάσουμε το δέρμα των ογκολογικών ασθενών».
www.real.gr

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist