Να ολοκληρωθεί η παρέμβαση στο παλιό εθνικό δίκτυο ζητά ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου
Θ. Χαριτάκης: Η σημερινή κατάσταση των Νοσοκομείων είναι χειρότερη από ποτέ, οι αρμόδιοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων (βίντεο)
Το «NIKO Seaside Resort» ανοίγει και υποδέχεται τους πρώτους τουρίστες
Περισσότερες από 78.000 αιτήσεις σε 9 ημέρες στον 4ο κύκλο χρηματοδότησης για αγορά και διασύνδεση POS
Παραιτήθηκαν ο Σταύρος Παπασταύρου και ο Άγγελος Μπρατάκος
Ηχηρό μήνυμα Λασιθιωτών στο Συλλαλητήριο για την Υγεία
Από μικρό ξενοδοχείο στην Ελούντα ζητείται άτομο για προετοιμασία πρωινού
Κ. Καραταράκης: Στεκόμαστε ενάντια στην εμπορευματοποίηση του Ε.Σ.Υ., να μείνουμε μακριά από διχαστικές λογικές του παρελθόντος (βίντεο)
Μ. Καλαϊτζάκης: “Ήρθε η ώρα να ακούσουν τον λαό του Λασιθίου”
Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ από το Λασίθι: Τα Νοσοκομεία δεν είναι ξενοδοχεία να μετράμε την πληρότητα ή σούπερ μάρκετ να πουλάνε υπηρεσίες (βίντεο)
Η 12η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΛ
Κατανομή ηλεκτρικού χώρου στην Κρήτη

Euroleague: Τετραπλή ισοβαθμία, «έξω» ο Παναθηναϊκός, αλλά φαβορί για πρόκριση οι «αιώνιοι»

Ένα τρομερό μπέρδεμα έχει δημιουργηθεί τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας, στο μονοπάτι για τα πλέι-οφ. Εκεί όπου στην 6η θέση ισοβαθμούν Αρμάνι, Ολυμπιακός, Μπασκόνια και Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με μία από τις τέσσερις ομάδες να μένει εκτός συνέχειας.

Αυτή τη στιγμή ο 4ος της παρέας είναι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ο οποίος την ερχόμενη Παρασκευή πηγαίνει στο Μιλάνο για να αναμετρηθεί με την Αρμάνι. Η ενδεχόμενη νίκη του εκεί, προφανώς αλλάζει τελείως την συζήτηση. Όμως οι “πράσινοι” δεν έχουν το χειρότερο πρόγραμμα της 4άδας. Οι Ιταλοί το έχουν οι οποίοι ως το τέλος και πέραν του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ παίζουν με Φενέρ (εντός) και Αναντολού Εφές (εκτός). Τρίγωνο που μπορεί κάλλιστα να μην αποφέρει στη παρέα του Μάικ Τζέιμς ούτε ένα ροζ φύλλο αγώνα. Και η πρόκριση όπως φαίνεται παίζεται όντως στις 16 νίκες. Άρα για να νιώθει κάποιος σίγουρος θέλει δύο σωστά βήματα στα τρία που απομένουν.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έπειτα από το ταξίδι στην Ιταλία, υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπουντούτσνοστ. Αν πάρει το «διπλό» στο Μιλάνο τότε το «16» το έχει εύκολα. Ίσως και το «17». Αν δεν περάσει από την Ιταλία; Θα πρέπει έπειτα από την 28η αγωνιστική να ξαναδιαβάσει προσεκτικά όλα… τα σενάρια. Λογικά όμως οι δύο νίκες στο ΟΑΚΑ θα του φτάνουν.

Η Μπασκόνια έχει επίσης πολύ δύσκολο πρόγραμμα, αλά… Αρμάνι παρότι έχει δύο ματς στην έδρα της. Υποδέχεται Ρεάλ και Αναντολού Εφές και κλείνει τη διαδρομή στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Απέναντι σε ομάδες της 4άδας δηλαδή. Και αυτό μένει να δούμε πόσο θα επηρεάσει τον στόχο των Βάσκων.

Πιο άνετος με βάση το πρόγραμμα του είναι ο Ολυμπιακός. Αύριο αντιμετωπίζει την αδιάφορη Γκραν Κανάρια εκτός έδρας, και έπειτα φιλοξενεί Ζαλγκίρις Κάουνας και Νταρουσάφακα. Λογικά μπορεί να πετύχει τις τρεις νίκες, που δίνουν την 6η θέση. Με βάση όμως το μπάσκετ που παρουσίασε η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ απέναντι στην Μπάγερν. Όχι με το… προηγούμενο που τον έφτασε ως το καρδιοχτύπι των ημερών. Γιατί αν οι “ερυθρόλευκοι” μιμηθούν τον… προηγούμενο εαυτό τους; Τότε είναι σε κίνδυνο και δεν το έχουν καταλάβει.

Αυτή τη στιγμή σε τετραπλή ισοβαθμία η βαθμολογία έχει ως εξής: Αρμάνι Μιλάνο 9, Ολυμπιακός 9, Μπασκόνια 8, Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 7 (εκκρεμεί το ματς της Αρμάνι με τον Παναθηναϊκό).

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist