Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΑθλητισμόςΈτοιμοι για το περιφερειακό πρωτάθλημα οι αθλητές του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Αγ. Νικολάου

Έτοιμοι για το περιφερειακό πρωτάθλημα οι αθλητές του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Αγ. Νικολάου

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των αθλητών της αγωνιστικής ομάδας (optimist & laser  4.7) του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Αγίου Νικολάου «Αίολος» ενόψει της συμμετοχής τους στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης 2019 από 23 έως 25 Μαρτίου στη Ρόδο. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι ίσως ο πιο σημαντικός της αγωνιστικής χρονιάς, αφού δίνει στους αθλητές την ευκαιρία να διεκδικήσουν την είσοδο τους στον αγώνα –πρόκριση για την στελέχωση των Εθνικών Ομάδων Optimist & Laser 4.7. Όλοι οι αθλητές βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση έχοντας δουλέψει όλο το προηγούμενο διάστημα με μεθοδικότητα, οργάνωση και ιδανικές καιρικές συνθήκες.

Η αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς με την «SKY EXPRESS» την Παρασκευή και θα επιστρέψει αεροπορικώς με την «SKY EXPRESS» την Τρίτη ενώ η αποστολή του εξοπλισμού θα πραγματοποιηθεί ακτοπλοϊκώς με το πλοίο «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» από το Ηράκλειο προς την Ρόδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον συγκεκριμένο αγώνα, οργανώθηκε κοινή αποστολή με τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ηρακλείου και τον Ναυταθλητικό Όμιλο Γαζίου Κρήτης.  

Την αποστολή του Αγιονικολιώτικου Ομίλου αποτελούν οι παρακάτω αθλητές και ο προπονητής Ιωάννης Καλαμπαλίκης:

OPTIMIST: Ειρήνη Μαθιουδάκη Χαβάκη, Ιωάννης Μαστορής, Ανδρέας Τερζάκης, Νικήτας Μαστοράκης, Στυλιανός Μασσάρος, Σωκράτης Αυγουστινάτος

LASER 4.7: Αναστασίου Αθηνά Μαρία, Ελευθέριος Μασσάρος, Θωμάς Κοβατζής

Την αποστολή θα συνοδεύσουν μέλη του Δ.Σ. και γονείς και το Δ.Σ. εύχεται «σε όλους τους αθλητές και τον προπονητή τους, να είναι υγιείς και να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει».

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα