Το πολυτελές ξενοδοχείο Blue Palace της Πλάκας ξεκίνησε τη λειτουργία του για τη νέα τουριστική περίοδο -το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου– με τον καθιερωμένο αγιασμό παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γερασίμου. Παρευρέθη ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Θωμάς Χαριτάκης.

Βίντεο: Λεωνίδας Κλώντζας

Ο ξενοδοχειακός όμιλος Sbokos Hotel Group, πραγματοποίησε την Τρίτη 16 Απριλίου, εταιρική εκδήλωση της Golf Residences SA / Sbokos Hotel Group, με σκοπό την ανακοίνωση του νέου ονόματος και της νέας ταυτότητας του ομίλου.
♦ Όπως αναφέρεται, ο όμιλος επανεξέτασε την αποστολή και το όραμά του, σύμφωνα με τις προκλήσεις της νέας εποχής, με αποτέλεσμα την πλήρη ανανέωση της ταυτότητάς του, η οποία συμπεριλαμβάνει τη δημιουργία νέου ονόματος και λογοτύπου: PHĀEA Resorts. PHĀEA σημαίνει ανάμεσα σε άλλα «φως των ματιών», τη χαρά που βλέπουμε στα μάτια του άλλου όταν είναι ευτυχισμένος. Χρησιμοποιώντας την ομηρική λέξη Φάεα, το όνομα αναδεικνύει το νέο όραμα του ομίλου. Στον όμιλο PHĀEA Resorts υπάγεται και το Blue Palace Resort & Spa, στην Πλάκα Ελούντας.