Η Μαρία Γάλλου ανακοινώνει την υποψηφιότητά της:

Ονομάζομαι Μαρια Ναυσικά Γάλλου και είμαι καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας στον ιδιωτικό τομέα ενώ ασχολούμαι χρόνια με τον τουρισμό ( οι γονείς μου Γιάννης και Πόπη υπήρξαν πρωτοπόροι στο νομό Λασιθίου). Για πάνω από δέκα χρόνια είμαι ενεργό μέλος της  Ένωσης Γονεων όπου και εκλεχτηκα πρόσφατα πρόεδρος και συνεχίζω να αγωνίζομαι για τα δικαιώματα των παιδιών μας. Η οικογενειά μου ειναι μονογονεική , έχω ένα 17χρονο γιο τον Γιάννη  και αυτό καθορίζει όλες μου τις προσωπικές επιλογές αποφάσεις και στόχους.

Η απόφασή μου να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές έχει άμεση σχέση με τις ανησυχίες που έχουμε όλοι για την παρούσα κατάσταση και την ανάγκη που νιώθω για δράση και αντισταση σε όλα όσα μας κατακλύζουν καθημερινά όχι μόνο σαν πολίτες αλλά και σαν δημότες.

Πιστεύω ότι για να καταφέρουμε να αλλάξουμε κάτι πρέπει να ξεκινήσουμε από κάτω προς τα πάνω. Για να υπάχει ελπίδα πρέπει να είμαστε όλοι ενεργοί πολίτες.

Αυτές οι δημοτικές εκλογές είναι πολύ σημαντικές αφού ο Κλεισθενης αλλάζει πάλι τα δεδομένα . Θεωρώ ότι ο Δήμος Αγίου Νικολάου για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις (κοινωνικές, οικονομικές, τεχνολογικές) χρειάζεται:

• Μια δημοτική αρχή που θα είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ από όλα όσα μας έφτασαν ως εδώ.

• Μια δημοτική αρχή που θα αγωνίζεται καθημερινά για το ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ και την βελτίωση της ζωής των δημοτών της, όπως για τις κοινωνικές υπηρεσίες, για την προστασία των αδύναμων κοινωνικών ομάδων, για τα ΑΜΕΑ.

• Μια δημοτική αρχή που θα έχει κοινωνούς και «συνεργούς» τους δημότες της για όλα και σε όλα, και δεν θα διστάζει στο αυτονόητο, στην ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ όταν αυτό χρειαστεί σε αποφάσεις της πολιτείας (π.χ. ΕΝΦΙΑ).

• Μια δημοτική αρχή που θεωρεί όλους τους ΔΗΜΟΤΕΣ ΙΣΟΥΣ και ως ίσους θα τους αντιμετωπίζει.

• Μια δημοτική αρχή που δεν θα συμβιβάζεται με ημίμετρα, αλλά θα προβλέπει και θα παρέχει ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ενός σύγχρονου δήμου, όπως χώρους ΚΔΑΠ, παιδικές χαρές, αθλητικές υποδομές.

• Μια δημοτική αρχή που θα βάλει προτεραιότητες στα βασικά θέματα, όπως ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ Για όλα αυτά ζητώ τη στήριξή σας στο συνδυασμό μας και στον κ. Γιάννη Ανδριώτη, γιατί πιστεύω ότι μαζί μπορούμε να χαράξουμε μια «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» για το δήμο μας και να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας.

Μαρία Ναυρικά Γάλλου

Υποψήφια  Δημοτική Σύμβουλος

Με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δήμου Αγίου Νικολάου»

Ανεξάρτητη κίνηση Δημοτών