Η εβδομάδα των εκλογών και εβδομάδα της νίκης του συνδυασμού μας ξεκίνησε με επισκέψεις σε υποδομές στο κέντρο του Αγίου Νικολάου. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Κοκκίνης και οι υποψήφιοι του “αλλάΖουμε τον Δήμο” επισκέφθηκαν την Πολεοδομία για να συζητήσουν και να καταγράψουν τα ζητήματα που μας ταλανίζουν ασταμάτητα εντός και εκτός του κλειστού πυρήνα των πόλεών μας.

Στη Μαρίνα Αγ. Νικολάου οι παρατηρήσεις είχαν στόχο διαρκείς παρεμβάσεις και βελτιώσεις. Ώστε οι προσφερόμενες υπηρεσίες να είναι άρτιων συνθηκών και να αφήνουν στον επισκέπτη θετικό πρόσημο, πέρα από τα οφέλη του Δήμου.

Μαζί με τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του, ο Νίκος Κοκκίνης επισκέφθηκε στη συνέχεια το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων και το Γενικό Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου. Με ιδιαίτερη συγκίνηση μίλησε για το Νοσοκομείο ο υποψήφιος Δήμαρχος, ένα χώρο για τον οποίο ο ίδιος προσωπικά πάλεψε στο παρελθόν από τη θέση του Προέδρου για την επέκταση και την ολοκλήρωσή του.

Στη συνάντηση με το Σύλλογο Εργαζομένων του, διαπιστώσαμε την απουσία της απαραίτητης συμπαράστασης που απαιτεί ένα νοσηλευτικό ίδρυμα από την πλευρά της δημοτικής αρχής.

Εμείς στο “αλλάΖουμε τον Δήμο” ακούμε, και νιώθουμε συνυπεύθυνοι για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όσοι μάχονται καθημερινά να μας προσφέρουν υπηρεσίες υγείας.

Γραφείο Τύπου