Αρχική Άλλα νέα Κόσμος O παγκόσμιος παίκτης που απορρόφησε τα 7 εργοστάσια Εξηλασμένης Πολυστερίνης της DOW...

O παγκόσμιος παίκτης που απορρόφησε τα 7 εργοστάσια Εξηλασμένης Πολυστερίνης της DOW στην Ευρώπη

Οι γνωστές σειρές προϊόντων Styrofoam και Xenergy της DOW ανήκουν πλέον στον Όμιλο της RAVAGO.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η υλοποίηση της διεθνούς συμφωνίας που αλλάζει το χάρτη στην αγορά των προϊόντων δόμησης και ειδικότερα της εξηλασμένης πολυστερίνης. Πιο συγκεκριμένα, η RAVAGO Building Solutions αναλαμβάνει την παραγωγική και εμπορική ευθύνη των προϊόντων εξηλασμένης πολυστερίνης της DOW, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Τα 7 εργοστάσια παραγωγής που ενσωματώθηκαν, με τη συγκεκριμένη συμφωνία, στο δυναμικό του Ομίλου RAVAGO,  βρίσκονται στην Ελλάδα (συγκεκριμένα στο Λαύριο), το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σουηδία, τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Τουρκία.

Ειδικοί της αγοράς θεωρούν πως, μέσω της εξαγοράς αυτής, ο Όμιλος RAVAGO ενδυναμώνει περαιτέρω τη θέση του, στη δραστηριότητα παραγωγής XPS στην Ευρώπη και αναδεικνύεται σε ηγέτη της συγκεκριμένης αγοράς.

Σε τοπικό επίπεδο, η RAVAGO Lavrion, συνεχίζοντας να παράγει εξηλασμένη πολυστερίνη, στο εργοστάσιο του Λαυρίου, με τις ίδιες αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας που ίσχυαν και στην πρότερη λειτουργία του, έρχεται να διασφαλίσει πλήρως την ομαλή μετάβαση σε ένα υψηλής ποιότητας προϊόν RAVAGO.

Μοναδική αλλαγή, η αντικατάσταση του εμπορικού σήματος της DOW με εκείνο της RAVAGO Building Solutions (το δένδρο της RAVAGO), στη συσκευασία του προϊόντος. Διατηρούνται οι εμπορικές ονομασίες των προϊόντων (Wallmate, Shapemate, Roofmate, Styrofoam, Xenergy κ.τ.λ.), οι οποίες  αναγράφονται στην ετικέτα CE της συσκευασίας, καθώς και πάνω στην πλάκα του υλικού.

H RAVAGO Hellas, έχοντας την αποκλειστική διανομή των προϊόντων στην Ελλάδα, τα τελευταία 35χρόνια, έχει συμβάλει καθοριστικά στη μεγάλη εμπορική επιτυχία των παραπάνω σημάτων, συνδέοντας το όνομά τους με τη θερμομόνωση στην Ελλάδα.

Σε σχετική μας ερώτηση, ο Γενικός Διευθυντής της RAVAGO Hellas, Χαράλαμπος Μάρκου, χαιρετίζει με ενθουσιασμό την εξέλιξη αυτή, δηλώνοντας παράλληλα πως η RAVAGO θα συνεχίσει, μέσω του δικτύου των συνεργατών της, την επιτυχημένη διανομή των προϊόντων της εξηλασμένης πολυστερίνης, διασφαλίζοντας τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των αναγκών της αγοράς.
www.real.gr