Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΑναλαμβάνουμε την ευθύνη να αγωνιστούμε για την επίλυση ζωτικών προβλημάτων στη Νεάπολη

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη να αγωνιστούμε για την επίλυση ζωτικών προβλημάτων στη Νεάπολη

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Οι εκλεγμένοι σύμβουλοι του τοπικού συμβουλίου της Κοινότητας Νεάπολης με το ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Κίνησης Δημοτών Νεάπολης ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας, οι οποίοι σχεδόν καθολικά για τη νέα δημοτική περίοδο μας εμπιστεύτηκαν και μας ανάθεσαν την ανάδειξη και τη διαχείριση των τοπικών προβλημάτων που ταλανίζουν τον τόπο μας.

Ευχαριστούμε επίσης όσους οραματίστηκαν και συνέβαλαν αποφασιστικά στη δημιουργία της “Ανεξάρτητης Κίνησης” καθώς και όσους βοήθησαν ηθικά και υλικά στην προβολή των θέσεων και των στόχων της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας.

Τέλος ευχαριστούμε τους άλλους υποψήφιους Συνδυασμούς για την ευπρεπή πολιτική στάση τους κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Το μήνυμα του εκλογικού αποτελέσματος της Κυριακής 26 Μαΐου 2019 είναι ξεκάθαρο.

Αναγνωρίζουμε και αναλαμβάνουμε την τεράστια ευθύνη να αγωνιστούμε και να προωθήσουμε την επίλυση ζωτικών προβλημάτων της καθημερινότητας των συνδημοτών μας και της ανάπτυξης του τόπου μας με διαφάνεια και εντιμότητα.

Ζητούμε από όλους τους συμπολίτες μας τη διαρκή ενεργό συμμετοχή τους ως αναγκαία προϋπόθεση για την ευόδωση των κοινών στόχων μας.

Τέλος ελπίζουμε ότι και η νέα Δημοτική αρχή ερμηνεύοντας το καθολικό αίτημα των εκλογέων της Νεάπολης θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειές μας ως οφείλει.

Με εκτίμηση τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου

Γαλανάκης Δημήτριος

Γουλιδάκης Γεώργιος

Ζερβάκης Εμμανουήλ

Μηναδάκης Ιωάννης

Συσκάκη Αντωνία

Σχοινιωτάκη Αικατερίνη

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα