Ευχαριστήριο του υποψήφιου δημάρχου Ιεράπετρας Αθαν. Χηνόπουλου:

Αγαπητοί φίλοι, συνεργάτες, υποψήφιοι σύμβουλοι, υποστηρικτές και ψηφοφόροι του συνδυασμού Ενότητα και Συνεργασία για την Ανάπτυξη της Ιεράπετράς μας, νοιώθω περήφανος που συνεργάστηκα μαζί σας, στην διεκδίκηση της Διοίκησης του Δήμου

Οι εμπειρίες που αποκόμισα, από την δουλειά που κάναμε με τον καθένα σας ξεχωριστά και με όλους σας μαζί,  σας βεβαιώνω ότι έχουν εντυπωθεί στο μυαλό μου, σαν πολύτιμα πετράδια στο σεντούκι, που καθένας μας φυλάει τους θησαυρούς που του χαρίζει η ζωή.

Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την εκτίμηση που δείξατε στο πρόσωπό μου και για τους κόπους που επωμιστήκατε για την επιτυχία των κοινών μας στόχων. Παρά το ότι με την εκλογική ορολογία «χάσαμε», νοιώθω χαρούμενος και ευτυχής που γνώρισα εσάς, που διευρύνατε τον κύκλο των ανθρώπων που, όπως έλεγα και στα προεκλογικά μου κείμενα, με έκαναν να αγαπήσω την Ιεράπετρα και να θελήσω να επιστρέψω σ΄αυτήν, την ευεργεσία της φιλίας σας.

Είμαι υπερήφανος και να είστε και εσείς περήφανοι για τον τίμιο και αξιοπρεπή αγώνα που δώσαμε για τον Δήμο και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, να είστε σίγουροι, ότι  όσο κι όταν χρειαστεί, ο Θανάσης Χηνόπουλος, θα είναι παρών για να βοηθήσει.

Σας ευχαριστώ με ευγνωμοσύνη.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΗΝΟΠΟΥΛΟΣ