Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΗ Λαϊκή Συσπείρωση Αγίου Νικολάου για το αποτέλεσμα των εκλογών και την...

Η Λαϊκή Συσπείρωση Αγίου Νικολάου για το αποτέλεσμα των εκλογών και την επόμενη μέρα

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Χαιρετίζουμε και ευχαριστούμε όλους αυτούς που μας στήριξαν και συμπορεύτηκαν με τη Λαϊκή Συσπείρωση στη μάχη των εκλογών. Όλους αυτούς που δεν τσίμπησαν στο φερετζέ του «ανεξάρτητου», στα ψευτοδιλήμματα, στα μικρό ταξίματα. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τα μέλη του ψηφοδελτίου που έδωσαν αγώνα άνισο, που μπήκαν μπροστά, παρά τις οξυμένες συνθήκες πόλωσης, παρά τους εκβιασμούς και την ηττοπάθεια που σκόπιμα έσπερναν τα κατοικίδια της κεντρικής πολιτικής.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, η πολιτική ελίτ, (από όποιον αντίπαλο συνδυασμό και αν εκφράστηκε) κατάφερε να αποσπάσει ένα μεγάλο ποσοστό ψήφων. Ψήφους τους οποίους θα χρησιμοποιήσει σαν ξέπλυμα σε κάθε αντιδραστική απόφαση που θα παρθεί στο μέλλον.

Για εμάς έμεινε μόνο μία έδρα, της οποίας τη δυναμική σκοπεύουμε να δεκαπλασιάσουμε. Μία έδρα την οποία και θα τιμήσουμε. Αν μη τι άλλο, το να είμαστε μειοψηφία και να παλεύουμε για την πλειοψηφία είναι ένα χαρακτηριστικό που πάντα είχαμε! Η δικιά μας μάχη συνεχίζει και μετά τις εκλογές. Πλάι σε κάθε κινητοποίηση, Απέναντι στην αδικία και τις καταπατήσεις, μαζί με ανθρώπους που θέλουν να παλέψουν για το μέλλον τους και για τον τόπο τους.

Γιατί μην γελιέστε, τα προβλήματα δεν τελείωσαν μετά τις εκλογές. Δεν υπάρχουν δήμαρχοι-μεσσίες που θα τα λύσουν όλα. Μόνο η οργανωμένη πάλη του λαού μπορεί!

Εχθές εκλέχθηκε ο τιμονιέρης στο καράβι του δήμου. Όμως όσο έμπειρος και να είναι ο τιμονιέρης στο καράβι, το ζήτημα είναι για πού έχει χαράξει πορεία. Και η πορεία που χαράχτηκε είναι μακριά από τα λαϊκά συμφέροντα, από τις διεκδικήσεις για μία καλύτερη πόλη και ζωή προς όφελος της πλατιάς μάζας. Εμείς με το βαρκάκι μας, βάλαμε πορεία για άλλα νερά. Αυτά που συγκρούονται με το ντόπιο και ξένο κατεστημένο, αυτά που δεν δηλώνουν «αναρμόδια» για την βιοπάλη και τα βασικά προβλήματα. Αυτά που δεν ηρεμούν μετά τις εκλογές για να φουρτουνιάσουν πάλι σε 4 χρόνια… Το βαρκάκι μας, αν και μικρό, είναι άτρωτο! Δεν πρόδωσε ποτέ πλήρωμα και επιβάτες και δεν θα το κάνει ούτε τώρα. Έχει πυξίδα του και μπούσουλα το συμφέρον των εργαζομένων, των ανέργων, των μικροεπαγγελματιών, των νέων και των συνταξιούχων. Της φτωχολογιάς και των απλών ανθρώπων. Με αυτούς και για αυτούς πορεύεται. Την επόμενη μέρα πιάνουμε λιμάνι σε κάθε λαϊκό πρόβλημα!

Για να πάρει ανάσα η λαϊκή οικογένεια. Για να προστατεύεται και να απολαμβάνει ο απλός άνθρωπος. Για να μην πνίξουν τα δικαιώματά μας στα σκοτεινά νερά της υποταγής, της μιζέριας και του συμβιβασμού. Για να έχει ένα χέρι να αρπάξει όποιος θέλει να σηκωθεί.

Στους δρόμους! Στους αγώνες! Στις γειτονιές και στα χωριά!

Φιλιππάκης Γιώργος

Επικεφαλής με τη Λαϊκή Συσπείρωση Αγίου Νικολάου

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα