Ένα ακόμη όμορφο παιχνίδι προσέφεραν οι φοιτητές των σχολών του Αγίου Νικολάου ΑΣΤΕΚ και ΤΕΙ, αυτή τη φορά στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης σε μια αναμέτρηση μπάσκετ, η οποία ακολούθησε μετά από αυτή του ποδοσφαίρου πριν από τρεις περίπου μήνες στο γήπεδο της Αμμούδας και έγινε σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα, χωρίς εντάσεις και όλοι ευχαριστήθηκαν την αναμέτρηση, κάτι που ήταν και το ζητούμενο, αφήνοντας τη νίκη σε δεύτερη μοίρα. Όπως και τότε τα παιδιά έδειξαν πολύ οργανωμένα, έχοντας ετοιμάσει οι ομάδες κανονικές μπασκετικές εμφανίσεις με τα επώνυμα τους στην πλάτη και τους χορηγούς τους, επιχειρήσεις του Αγίου Νικολάου, κάνοντας το φιλικό να έχει…επίσημο χαρακτήρα. Για την ιστορία, το ΤΕΙ ήταν αυτό που πανηγύρισε κερδίζοντας με σκορ 64-46 και παίρνοντας έτσι μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα του στον αγώνα ποδοσφαίρου στα πέναλτι 4-3 (κ.α. 4-4).
Δεκάλεπτα: 8-22, 12-16, 21-14, 5-12.
ΑΣΤΕΚ: Καλαμπόκης, Κουρκτσόγλου, Νικολάου, Κτενάκης, Τσιώλης, Ζιάκας, Αλία, Μικρώνης, Καλούδης, Μάτζαρρι, Διαμαντής, Σαμαράς.
ΤΕΙ: Ομηρόλης, Γιαννόπουλος, Τζώρτζης, Σταθάκης, Κουλτούκης, Κανταλής, Κολιοραδάκης, Φραγκιαδάκης, Παρπούκιας, Πασχαλίδης.

-Πατήστε στη φωτογραφία που ακολουθεί για να δείτε και τις υπόλοιπες