Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΆλλα νέαΑπόψειςΣυγχαρητήρια στους νικητές αλλά και στους ηττημένους

Συγχαρητήρια στους νικητές αλλά και στους ηττημένους

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Μετά το τέλος και της επαναληπτικής ψηφοφορίας της δεύτερης Κυριακής, και το αποτέλεσμα των εκλογών, θεωρώ χρέος μου να συγχαρώ τους τρεις επανεκλεγέντες Δημάρχους Αγίου Νικολάου, Ιεράπετρας και Οροπεδίου Λασιθίου, καθώς και τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Σητείας και να τους ευχηθώ καλές επιτυχίες στο αυτοδιοικητικό τους έργο για τη νέα προγραμματική περίοδο.

Εξίσου όμως θέλω να συγχαρώ και όλους τους χαμένους της εκλογικής διαδικασίας. Όλοι μαζί στο νομό μας επέδειξαν ένα ήπιο και πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα, με μέτρο, σύνεση και πολιτισμό. Έτσι γίνεται στις Δημοκρατίες. Υπάρχουν οι κερδισμένοι και οι χαμένοι. Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι ΟΛΟΙ είναι πολύτιμοι για τον τόπο. Δεν περισσεύει κανένας. Δεν υπάρχουν αντίπαλοι μέσα στις αίθουσες των Δημοτικών Συμβουλίων. Μοναδικοί αντίπαλοι είναι τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών.

Ζούμε σε νέες εποχές. Η αλλαγή του εκλογικού νόμου για αυτές τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, υπαγορεύτηκε από την επιβεβλημένη λογική των καιρών μας ότι πρέπει να υπάρξει σύνθεση, συνεργασία, ομοψυχία και ενότητα στις τοπικές κοινωνίες. Αυτό είναι το μήνυμα του νόμου, του αποτελέσματος των εκλογών, αλλά κυρίως των πολιτών. Όλοι μαζί ενωμένοι μακριά από διχαστικά διλήμματα και ψευδεπίγραφα συνθήματα θα πρέπει να προχωρήσουμε για την καλυτέρευση του τόπου, απ’ όποιο πόστο κι αν υπηρετούμε.

Σε ό,τι με αφορά θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις αυτή τη λογική για ολόκληρο το Λασίθι. Οι καιροί δεν μπορούν να περιμένουν.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΛΩΝΤΖΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΙΝΑΛ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα