«Τα παιδιά συνομιλούν με τους ζωγράφους» – Εικαστική Έκθεση από τα παιδιά του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Νικολάου (βίντεο)

Το απόγευμα της Παρασκευής 7 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν -στη Δημοτική Πινακοθήκη του Αγίου Νικολάου- τα εγκαίνια εικαστικής Έκθεσης με έργα τα οποία δημιούργησαν μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης, βασισμένα σε έργα μεγάλων ζωγράφων, όπως του Keith Allen Haring, του Piet Mondrian, του Rene Magritte, του Vincent van Gogh, του Picasso, του Paul Cezanne κ.ά.

Ο τίτλος της έκθεσης είναι «Τα παιδιά συνομιλούν με τους ζωγράφους». Η εικαστικός του σχολείου Ράνια Αφεντούλη είχε την πρωτοβουλία να μαζέψει τα έργα των παιδιών, τα οποία φτιάχτηκαν με βάση έργα διάσημων ζωγράφων, τα οποία τους παρουσίασε μέσω ενός προγράμματος του σχολείου. Τα παιδιά εμπνεύστηκαν από αυτούς τους διάσημους ζωγράφους και προσπάθησαν, με το δικό τους παιδικό τρόπο, μόνα τους, να απεικονίσουν ό,τι είχαν δει.
♦ Αναλυτικό ρεπορτάζ στην ΑΝΑΤΟΛΗ της Δευτέρας 19 Ιουνίου

Λεωνίδας Κλώντζας

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.