Μια βασική «κολόνα» των τελευταίων πέντε ετών στην ενδεκάδα της ΑΕ Νεάπολης και εκ των κορυφαίων παικτών, ο αρχηγός της Νίκος Ζανταλής, με μεγάλη συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Λασιθίου την προπερασμένη σεζόν και στην αξιόλογη πορεία την περσινή περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής αποτελεί παρελθόν για την ΑΕ Νεάπολης.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια πολύ μεγάλη απώλεια, μιας και ο έμπειρος παίκτης είχε διάφορους ρόλους μέσα στην ομάδα και το κενό του δύσκολα θα καλυφθεί.

Η αποχώρηση αυτή έρχεται να προστεθεί σε αυτήν του Κώστα Ταβλαδωράκη, που την περασμένη εβδομάδα συμφώνησε με τον Ρωμανό.

Το… τέλος του από το Νεαπολίτικο σωματείο ανακοίνωσε ο ίδιος ο Σητειακός αμυντικός με ευχαριστήρια ανακοίνωσή του, στην οποία ανέφερε «Έπειτα από πέντε υπέροχα χρόνια στην ΑΕ Νεάπολης με κυρίως πολλές χαρές και την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος, ήρθε η στιγμή να χωρίσουν οι δρόμοι μας, καθώς δεν θα συνεχίσω πλέον να αγωνίζομαι στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λασιθίου. Για όλα όσα πέρασα στο διάστημα ως παίκτης της ΑΕ Νεάπολης, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εξαιρετική σχέση την οποία είχαμε και ιδιαίτερα τους Κώστα Καστελλιανάκη και Αντώνη Φούσκη, όλους τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα, τους συμπαίκτες μου που ήμασταν μια μεγάλη παρέα και βέβαια όλο τον κόσμο της Νεάπολης που με αγκάλιασε και με έκανε να αισθανθώ ένας από αυτούς, κάνοντας με να αγαπήσω πραγματικά αυτή την ομάδα και αυτόν τον τόπο και την Νεάπολη να είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Εύχομαι η ΑΕΝ να συνεχίσει την πορεία της και να έχει ακόμη πολλές επιτυχίες στο μέλλον γιατί το αξίζει. Εις το επανιδείν».