Να ολοκληρωθεί η παρέμβαση στο παλιό εθνικό δίκτυο ζητά ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου
Θ. Χαριτάκης: Η σημερινή κατάσταση των Νοσοκομείων είναι χειρότερη από ποτέ, οι αρμόδιοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων (βίντεο)
Το «NIKO Seaside Resort» ανοίγει και υποδέχεται τους πρώτους τουρίστες
Περισσότερες από 78.000 αιτήσεις σε 9 ημέρες στον 4ο κύκλο χρηματοδότησης για αγορά και διασύνδεση POS
Παραιτήθηκαν ο Σταύρος Παπασταύρου και ο Άγγελος Μπρατάκος
Ηχηρό μήνυμα Λασιθιωτών στο Συλλαλητήριο για την Υγεία
Από μικρό ξενοδοχείο στην Ελούντα ζητείται άτομο για προετοιμασία πρωινού
Κ. Καραταράκης: Στεκόμαστε ενάντια στην εμπορευματοποίηση του Ε.Σ.Υ., να μείνουμε μακριά από διχαστικές λογικές του παρελθόντος (βίντεο)
Μ. Καλαϊτζάκης: “Ήρθε η ώρα να ακούσουν τον λαό του Λασιθίου”
Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ από το Λασίθι: Τα Νοσοκομεία δεν είναι ξενοδοχεία να μετράμε την πληρότητα ή σούπερ μάρκετ να πουλάνε υπηρεσίες (βίντεο)
Η 12η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΛ
Κατανομή ηλεκτρικού χώρου στην Κρήτη

Γερμανία: Κυβερνητικά στελέχη και πολιτικοί χαιρετίζουν τη νίκη Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Τον νικητή των δημοτικών εκλογών στην Κωνσταντινούπολη Εκρέμ Ιμάμογλου συνεχάρη μέσω Twitter ο υφυπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας αρμόδιος για ευρωπαϊκές υποθέσεις, Μίχαελ Ροτ, κάνοντας λόγο για ένα «ενθαρρυντικό μήνυμα για μια ζωντανή δημοκρατική Τουρκία».

Στην ανάρτησή του ο κ. Ροτ επισημαίνει ακόμη ότι είναι σημαντικό η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Γερμανία να στρέψουν την προσοχή τους πιο δυναμικά προς τους Τούρκους.

Για «καλή μέρα για την τουρκική δημοκρατία», κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο Twitter και ο έτερος υφυπουργός Εξωτερικών Νιλς ‘Ανεν.

«Επανακαταμέτρηση, επανάληψη, ευθυγράμμιση του Τύπου, συλλήψεις, εκφοβισμός, λόγω της απόγνωσης, ακόμη και με το τελευταίο χαρτί Οτσαλάν! Τίποτα δεν βοήθησε: το ΑΚΡ πρέπει να δεχθεί την ήττα του. Η Κωνσταντινούπολη ανήκει στην αντιπολίτευση», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο πρώην αρχηγός των Πρασίνων Τζεμ Έζντεμιρ, ενώ ο αρχηγός της Αριστεράς Μπερντ Ρίξινγκερ σημείωσε ότι με την σημερινή εκλογή το σύστημα Ερντογάν δέχθηκε ένα ισχυρό χτύπημα. Η συμπρόεδρός του Κάτια Κίπινγκ, σε δική της ανάρτηση, έκανε λόγο για «μεγάλη μέρα για την Κωνσταντινούπολη, ιστορική μέρα για την Τουρκία» και πρόσθεσε ότι πρόκειται για «την αρχή του τέλους της εποχής Ερντογάν και της επιστροφής στην δημοκρατία».

«Έπειτα από καιρό επιτέλους μια καλή είδηση από την κατεστραμμένη δημοκρατία στην Τουρκία», έγραψε ο υπεύθυνος για την εξωτερική πολιτική των Φιλελευθέρων Αλέξαντερ Λάμπσντορφ και τόνισε την σημασία της αποδοχής της ήττας από τον ίδιο τον Ταγίπ Ερντογάν και το κόμμα του.

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist