Καταξιωμένους πανελλαδικά και πανευρωπαϊκά αθλητές στο Τένις υποδέχεται ο Άγιος Νικόλαος. Το τμήμα αντισφαίρισης του ΑΟ ΛΑΤΩ θα φιλοξενήσει, στα δημοτικά γήπεδα τένις ΕΟΤ παγκρήτιους αγώνες τένις κατηγορίας U16 ( αγόρια 16,15,14 ετών).

Για 2 ημέρες Σάββατο και Κυριακή 13 και 14 Ιουλίου 2019, σπουδαίοι νέοι αθλητές από όλη την Κρήτη θα προβάλλουν το ταλέντο τους, διεκδικώντας μια θέση στην κατάταξη.

Θέαμα και δυνατές συγκινήσεις είναι όσα υπόσχονται οι καλύτεροι αθλητές στην κατηγορία αυτή σε ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός της Ζ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κρήτης του οποίου η διοργάνωση ανατέθηκε για πρώτη φορά στον όμιλο μας.

Οι αγώνες είναι βαθμολογούμενοι και η συμμετοχή αναμένεται να ξεπεράσει τους 20 αθλητές, που μαζί με τους γονείς τους και τους προπονητές των συλλόγων θα δημιουργήσουν μια μικρή αλλά σημαντική επισκεψιμότητα στην περιοχή μας.

Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί, επίσης, ότι ο Άγιος Νικόλαος διαθέτει τις δυνατότητες να αναδειχτεί ως τόπος διεξαγωγής σημαντικών τουρνουά τένις.

Τις επόμενες ημέρες η Οργανωτική Επιτροπή θα δημοσιοποιήσει το πρόγραμμα και τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και μπορεί να παρακολουθήσει τους αγώνες όποιος επιθυμεί.

ΑΟ ΛΑΤΩ