Με νικητή το Νίκο Σφυράκη του ΑΟ Λατώ ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά τένις Ε3 της Ζ΄ ένωσης για παιδιά Κ16 ετών που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του ΕΟΤ στον Άγιο Νικόλαο.

Το τουρνουά είχε υψηλό επίπεδο και πολλά αμφίρροπα παιχνίδια μεταξύ των 21 καλύτερων αθλητών της ηλικίας τους στην Κρήτη, οι οποίοι πρόσφεραν μοναδικό θέαμα στους αρκετούς θεατές που έδωσαν το παρών στα γήπεδα τένις.

Αξιοπρόσεκτη παρουσία είχαν οι Λασιθιώτες που έλαβαν μέρος, με τον Σφυράκη να κατακτά την πρώτη θέση κερδίζοντας τον αξιόλογο Κοκκινάκη του ΟΑ Σούδας ο οποίος κατάγεται από τον Άγιο Νικόλαο, ενώ ο Στ. Κόκκαλης του Λιβυκού έφτασε μέχρι τους ημιτελικούς και πάλεψε για το κάτι παραπάνω. Ο Συμινελάκης των Νέων ΑΟΑΝ πήρε μια σπουδαία νίκη στους «32» κερδίζοντας τον Καμπανταϊδάκη της Άσκησης Ηρακλείου με πολύ καλό αγώνα, ενώ οι Γιάννης Αλεξανδρίδης και Μάνος Χα

μηλάκης αποκλείστηκαν στην φάση των «16».

Στον τελικό βρέθηκε αρκετός κόσμος στο γήπεδο παρά τη ζέστη, μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Αγ. Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός και ο αντιδήμαρχος κ. Χάρης Αλεξάκης, ενώ σημαντική ήταν η παρουσία των εθελοντών Σαμαρειτών.

Ο Στ. Κόκκαλης που κατέκτησε την τρίτη θέση δεν μπορούσε λόγω υποχρεώσεων να παραβρεθεί στην κανονική διάρκεια των απονομών και η απονομή του κυπέλλου σε αυτόν έγινε μετά το τέλος του ημιτελικού απέναντι στον Σφυράκη. Η κα Αλέκα Μαυροδοντίδου μέλος του ΠΑΟΔΑΝ και εθελόντρια σε όλες τις δράσεις του απένειμε το χάλκινο μετάλλιο στον αθλητή του ΟΑ Σούδας Χρήστο Κασαπάκη. Ο αντιδήμαρχος Χαρίλαος Αλεξάκης έκανε την απονομή στον επίσης αθλητή του ΟΑ Σούδας Γιώργο Κοκκινάκη και ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός απένειμε το χρυσό μετάλλιο και το κύπελλο του πρώτου στον πρωταθλητή του τουρνουά Νίκο Σφυράκη.