ΑρχικήΕκλογές 2019ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣH T.O. Σητείας χαιρετίζει τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και συγχαίρει το...

H T.O. Σητείας χαιρετίζει τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και συγχαίρει το Γιάννη Πλακιωτάκη

Από

Ημερομηνία

Η  7η  Ιουλίου 2019  είναι μία μέρα σταθμός, όπου ο ελληνικός λαός με την ψήφο του έδωσε ισχυρή εντολή ώστε να ξεκινήσει μια φωτεινή εποχή για την πατρίδα μας και  να αποδείξουμε ότι Ενωμένοι μπορούμε.

Η νίκη της  Ν.Δ. είναι ευρεία. Όλοι μαζί δουλέψαμε μεθοδικά και είναι τιμή για την χώρα μας  να έχει Πρωθυπουργό τον Άξιο  Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η  Τοπική  Οργάνωση Σητείας και εγώ προσωπικά η πρόεδρος είμαστε υπερήφανοι  για την εκλογή του κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, νιώθουμε δικαιωμένοι για τους αγώνες μας και ταυτόχρονα η τοποθέτησή του στο τιμόνι  του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής δυναμώνει τη Σητεία και  τον Νομό Λασιθίου.

Ευχόμαστε στον Υπουργό μας καλή επιτυχία στην νέα εθνική προσπάθεια  για την ανόρθωση της πατρίδας μας, να είναι υγιής και είμαστε βέβαιοι πως θα πράξει τα μέγιστα με εντιμότητα και υπευθυνότητα  για την προάσπιση των συμφερόντων της Σητείας, του νομού Λασιθίου, της πατρίδας μας.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη, τους εθελοντές μας που ακούραστα συνέδραμαν με τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουμε τις αυξημένες απαιτήσεις που όριζε η περίοδος των εκλογών και να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας.

Στο νομό μας το 34.32% και οι 14276 ψήφοι μας χαροποιούν ιδιαίτερα γιατί αυξήσαμε τη δύναμή μας κατά 4.200 ψήφους σε σχέση με τις εκλογές του 2015.

Στόχος της Τ.Ο. Ν.Δ. Σητείας να αφουγκράζεται τα προβλήματα  του τόπου μας και να τα προωθούμε. Είμαστε ζωντανός οργανισμός της κοινωνίας και συμπορευόμαστε με τον πολίτη για μια Ελλάδα που μας Αξίζει.

Η πρόεδρος της Τ.Ο. Ν.Δ. Σητείας

Άννα Ζερβάκη

Πρόσφατα άρθρα