Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΕυχαριστήριο Μανόλη Κλώντζα

Ευχαριστήριο Μανόλη Κλώντζα

Από

Ημερομηνία

Έχοντας καταλαγιάσει πλέον ο απόηχος των πρόσφατων εθνικών εκλογών που έδωσαν ένα νέο στίγμα στο πολιτικό τοπίο της χώρας επαναφέροντας το ξεχασμένο τα μνημονιακά χρόνια, σκηνικό των αυτοδύναμων κυβερνήσεων, θεωρώ χρέος μου πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω τον πολιτικό χώρο που με επέλεξε ως υποψήφιο βουλευτή Λασιθίου καθώς και τους πολίτες του νομού που με τίμησαν με την ψήφο τους. Ακόμη ευχαριστώ και όλους όσους δεν με εμπιστεύτηκαν, αλλά μου εκδήλωσαν κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα τα αισθήματα αγάπης και εκτίμησής τους. Ευχαριστίες ακόμη οφείλω σε όλους τους θεσμικούς και συλλογικούς φορείς του τόπου μας, που συνεργαστήκαμε ενημερώνοντάς με για τα τρέχοντα προβλήματα και τις προτεραιότητες, αλλά και φυσικά σε όλους τους συνυποψήφιους μου από όλα τα πολιτικά κόμματα για το πολιτισμένο κλίμα της αστικής ευπρέπειας που επιδείξαμε. Τέλος ευχαριστίες οφείλω στην οικογένειά μου, τους άμεσους συνεργάτες μου, τους συγγενείς και φίλους που μου συμπαραστάθηκαν και με στήριξαν από την αρχή του αγώνα μου.

Σε μια δημοκρατική χώρα και κοινωνία ο κυρίαρχος λαός έχει πάντοτε δίκιο. Ο λαός του Λασιθίου μίλησε. Το μήνυμα των εκλογών οφείλουμε όλοι να το αποκωδικοποιήσουμε και να πράξουμε αναλόγως. Τα ποσοστά του Κινήματος Αλλαγής το νομό μας ήταν από τα υψηλότερα στη χώρα μας. Γεγονός που πιστοποιεί και κατατάσσει τους πολίτες του στο φάσμα των τόπων με μια εξέχουσα παράδοση στις δημοκρατικές αξίες.

Τα προβλήματα του τόπου εξακολουθούν όμως να υπάρχουν και την επόμενη μέρα. Σε ότι με αφορά θα συνεχίσω να είμαι παρών με όλες μου τις δυνάμεις για τον τόπο και τους ανθρώπους του, όπως άλλωστε έχω μάθει να πράττω χρόνια. Να τον υπηρετώ και να τον διακονώ ανελλιπώς από διάφορα μετερίζια της αυτοδιοίκησης.

Παραμένοντας ως γιατρός στον επαγγελματικό μου χώρο, αλλά με την εμπειρία της πολυετούς γνώσης των προβλημάτων του νομού μας και το αστείρευτο πάθος και πίστη στο συνάνθρωπό μας, θα εξακολουθήσω να είμαι ενεργός πολίτης στην πρώτη γραμμή με σθεναρή και γόνιμη παρουσία στα μελλοντικά τεκταινόμενα του τόπου μας.

Μανόλης Κλώντζας

Γιατρός Ορθοπεδικός

Υποψήφιος βουλευτής ΚΙΝΑΛ Λασιθίου

Τηλ. 2841082080, κιν. 697 4478810  

Πρόσφατα άρθρα