Η Μικτή Χορωδία του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου της Ευαγγελιστρίας θα πραγματοποιήσει σήμερα Τρίτη 23 Ιουλίου (Δημοτική παραλία, ώρα 21:00), μουσική εκδήλωση με τραγούδια του νέου ελληνικού ρεπερτορίου και της παραδοσιακής μας μουσικής. Τη μικτή χορωδία διευθύνει η πιανίστα και μουσικός Χριστίνα Κορρέ.

Ψυχή των πολλών δράσεων που πραγματοποιεί η Ενορία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου είναι ο δραστήριος Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Τζάβλας. Όπως μας ενημέρωσε, «στην χορωδία μας συμμετέχουν συμπολίτες μας αλλά και παρεπιδημούντες που ζουν στην πόλη μας, οι οποίοι εδώ και αρκετό καιρό προετοιμάζονται υπό τη διδασκαλία της κ. Κορρέ. Διδάσκονται και εκπαιδεύονται στο τραγούδι και τον τρόπο που απαιτείται για όποιον αγαπάει τη μουσική και επιθυμεί να είναι μέλος ενός χορωδιακού συνόλου».

 «Η ζωή ένα τραγούδι»

Για τον τίτλο της συναυλίας «Η ζωή ένα τραγούδι» ο πατήρ Γεώργιος σχολίασε: «Θεωρούμε ότι αυτός ο τίτλος της μουσικής μας εκδήλωσης είναι ο πιο εύστοχος για τα μέλη της χορωδίας που συμμετέχουν, κοπιάζουν και διαθέτουν τον ελεύθερό τους χρόνο. Θέλουν αυτό που ζουν στις συναντήσεις τους, κατά τις ημέρες και τις ώρες των δοκιμών, να το μεταφέρουν σε όλους εμάς που θα αποφασίσουμε να είμαστε οι ακροατές τους. Να μοιραστούν μαζί μας τα συναισθήματα που θα αναβλύζουν από τις φωνές τους, τραγουδώντας υπέροχες μουσικές και στίχους του νεοελληνικού μας τραγουδιού. Την χορωδία συνοδεύουν νέα παιδιά και μουσικοί του τόπου μας καταθέτοντας το ταλέντο τους και τη δεξιοτεχνία τους».

 

Με λαχειοφόρο αγορά

Η μουσική εκδήλωση συνδιοργανώνεται με τον ΠΑΟΔΑΝ. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της πλαζ του ΕΟΤ  στις 9 το βράδυ. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Επαφίεται στην πρόθεση και τη δυνατότητα του καθενός που θα παρακολουθήσει την μουσική παράσταση να συμμετάσχει στη λαχειοφόρο αγορά που θα πραγματοποιηθεί κατά διάρκεια της παράστασης, προκειμένου να εξασφαλιστούν τα έξοδα που απαιτούνται για την παράσταση και για την λειτουργία του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

«Σας περιμένουμε με χαρά για να μοιραστούμε την όμορφη βραδιά που προετοιμάζουν τα μέλη, η χορωδοί και όλοι οι μουσικοί που θα συμμετάσχουν στην μουσική εκδήλωση. Ευχαριστούμε τον ΠΑΟΔΑΝ μαζί με όλα τα μέλη που τον διοικούν για την άριστη συνεργασία μας»,  ήταν τα λόγια του Πρωτοπρεσβύτερου.

ΛΕΩΝ. Κ.