Γιώργης Ξυλούρης (Ψαρογιώργης) και Γιάννης Αγγελάκας θα σμίξουν ξανά στο Μεραμπέλλο μετά από αρκετά χρόνια και θα εμφανιστούν μαζί σε μια μεγάλη συναυλία στο Λόφο του Προφήτη Ηλία, στις Βρύσες, σήμερα Παρασκευή στις 9.30 το βράδυ.

Την μουσική εκδήλωση διοργανώνει ο πάντα δραστήριος Πολιτιστικός Φυσιολατρικός Σύλλογος Βρυσών, παραμένοντας πιστός στο «ραντεβού» του με τις υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις που κάθε καλοκαίρι φέρνει εις πέρας.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Κοφινάκης, προσκαλεί μέσω της ΑΝΑΤΟΛΗΣ όλους να δώσουν το παρών στο ενδιαφέρον αυτό «συναπάντημα» της παραδοσιακής και της ροκ ελληνικής μουσικής σκηνής, που το 2012 μάλιστα αποτυπώθηκε ανάγλυφα και στο δίσκο «Όσο Κι Άν Δέρνει Ο Άνεμος» που από κοινού κυκλοφόρησαν οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες, μαζί με τους Γιάγκ Χαιρέτης και Νίκο Βελιώτη. «Σε μία και μοναδική συναυλία» σημειώνει «ξανασμίγουν φέτος καλεσμένοι του Συλλόγου μας ο Γιώργης Ξυλούρης και ο Γιάννης Αγγελάκας, σε έναν ξεχωριστό χώρο που τείνει να γίνει σημείο συνάντησης σημαντικών καλλιτεχνών, παρουσιάζοντας επιτυχίες από τον κοινό τους δίσκο, σε ένα δυναμικό συναυλιακό πρόγραμμα» ενώ τονίζει πως «την βραδιά που μας επιφυλάσσουν θα τη θυμόμαστε σίγουρα για καιρό».

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ