Σε ανακοίνωση για την ακαδημία του προχώρησε ο ΑΟΑΝ αναφέροντας αναλυτικά “Ξεκίνημα αυτή την εβδομάδα για τα τμήματα υποδομής, με διαφορετική λειτουργία, νέα νοοτροπία και φιλοσοφία, με την αρχή να κάνει σήμερα Δευτέρα η θυγατρική μας ομάδα των Ελπίδων η οποία θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΛ και το ραντεβού να έχει προγραμματιστεί από τον υπεύθυνο προπονητή Νίκο Τσώτσο για τις 19.15 στο γήπεδο της Αμμούδας. Άύριο Τρίτη στον ίδιο χώρο στις 18.00 θα γίνει η πρώτη συνάντηση για τα παιδιά όλων των τμημάτων της ακαδημίας μας, η οποία θα είναι αναγνωριστική, προκειμένου να αρχίσουν να διαμορφώνονται τα ηλικιακά γκρουπ στα οποία θα χωριστούν ανά κατηγορία και το πρόγραμμα των προπονήσεων τους.
Για την καλύτερη δυνατή και σωστή λειτουργία της ακαδημίας, υπήρξε συνάντηση τις προηγούμενες ημέρες, μεταξύ του υπευθύνου της ακαδημίας και γενικού γραμματέα του σωματείου Γιώργου Ψυλλάκη και του τεχνικού διευθυντή της και προπονητή της μεγάλης ομάδας Κώστα Κιάσσου, με τους προπονητές Δημήτρη Γρηγοράκη, Βασίλη Μπέρκοβιτς, Γιώργο Σταυρακάκη, Νίκο Τσώτσο και Νίκο Ψαθάκη και την αθλητική ψυχολόγο Πόπη Μαυρομάτη, με την οποία θα υπάρχει συνεργασία.
Αυτό το οποίο ειπώθηκε, είναι ότι η ακαδημία θα ξεκινήσει και πάλι να λειτουργεί σε υψηλά επίπεδα όπως και παλαιότερα, ακόμη καλύτερα και πιο οργανωμένα, κάτι το οποίο προσφέρει η συνεργασία με την κ. Μαυρομάτη και τη διατροφολόγο Ασπασία Καλαμάρη, ενώ θα υπάρχει γιατρός ή φυσιοθεραπευτής καθ’ όλη τη διάρκεια των προπονήσεων.
Οι εγγραφές συνεχίζονται για παιδιά ηλικίας 4 ετών και μεγαλύτερα στο τηλέφωνο 6945969594”.