Αρχική Άλλα νέα Ελλάδα Το μεσημέρι η κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Το μεσημέρι η κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Το τελευταίο «αντίο» θα πουν την Τετάρτη το μεσημέρι συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές στον σπουδαίο καλλιτέχνη Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που έφυγε από τη ζωή αιφνιδίως τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Η κηδεία του θα γίνει στις 15:30 στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του με ανακοίνωσή της στο Facebook.

Παράλληλα, η οικογένεια Μαχαιρίτσα έκανε έκκληση αντί στεφάνων να ενισχυθεί η πρωτοβουλία Ένωση «Μαζί για το παιδί».

Συγκλονιστικός ήταν ο αποχαιρετισμός του Βασίλη Παπακωνσταντίνου τη Δευτέρα το βράδυ σε συναυλία  στο Βεάκειο Θέατρο στον Πειραιά.  Ανεβαίνοντας στη σκηνή, φανερά συγκινημένος μετά τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, απευθύνθηκε στο κοινό λέγοντας με σπασμένη φωνή: «Σήμερα έφυγε από τη ζωή, έφυγε από κοντά μας ένας αγαπημένος, πολύ αγαπημένος φίλος, ένας σπουδαίος συνεργάτης και ένας σπουδαίος καλλιτέχνης. Θα ήθελα στην αρχή της συναυλίας που θα είναι αφιερωμένη από εμάς όλους εδώ, θα ήθελα να ενώσουμε τη φωνή μας τραγουδώντας μαζί ένα τραγούδι του σε στίχους του φίλου μας του Σάκη Μπουλά. Πάμε μαζί έτσι για καλό κατευόδιο».

Στο τέλος του τραγουδιού είπε το δικό του “αντίο” στον φίλο του με σπασμένη φωνή, ενώ η συναυλία συνεχίστηκε πέντε λεπτά μετά. (www.real.gr)