Έπειτα από μια πενταετία στο τοπικό πρωτάθλημα του Λασιθίου, ο ΑΟΑΝ επιστρέφει την Κυριακή και τυπικά με κάθε επισημότητα στις εθνικές κατηγορίες και συγκεκριμένα αυτή της Γ’ εθνικής, στο νεοσύστατο κρητικό όμιλο, με την πρεμιέρα να τον βρίσκει στις Αρχάνες σε μια δύσκολη και επικίνδυνη αποστολή απέναντι στον τοπικό Γιούχτα, μια ομάδα η οποία προέρχεται από πολύ καλή χρονιά στη συγκεκριμένη κατηγορία, με την αναμέτρηση όπως και οι υπόλοιπες της 1ης αγωνιστικής να έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 16.30.

Οι πρωταθλητές Λασιθίου γνωρίζουν πως δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα, παρά μόνο την δική τους άσχημη μέρα, καθώς σέβονται τον αντίπαλο τους αναγνωρίζοντας την αξία και τη δυναμική του, όμως αν οι ίδιοι παίξουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες και αποδώσουν το ποδόσφαιρο το οποίο μπορούν, τότε έχουν πολλές πιθανότητες να φύγουν με βαθμό ή βαθμούς στις αποσκευές τους.

Οι διαιτητές

Κυριακή, 16.30

  • Γήπεδο Ατσαλένιου, ΠΟΑ-Επισκοπή: Κολυτάς (Λασιθίου), Φραγκιαδάκης (Λασιθίου)-Σκούτας (Χαλκιδικής), παρ. Τριανταφύλλου (Χανίων)
  • Γήπεδο Καθιανών, Πανακρωτηριακός-Ηρόδοτος: Σταυρουλάκης, Λιοδάκης-Καλυβιανάκης (Ρεθύμνου), παρ. Παπαδάκης (Λασιθίου)
  • Γήπεδο Αρχανών, Γιούχτας-ΑΟΑΝ: Κουκουράκης, Κομισοπούλου-Μαυρεδάκης (Χανίων), παρ. Χριστοδουλάκης (Ρεθύμνου)
  • Γήπεδο Σοχώρας, Ρεθυμνιακός-ΣΥΝΚΑ: Κρασαγάκης, Ι.Δασκαλάκης-Ελευθεράκης (Ηρακλείου), παρ. Πνευματικάκης (Λασιθίου)