Η συνταγή της επιτυχίας είναι πλέον γνωστή. Ομάδα και κόσμος, βήμα, βήμα και παιχνίδι με παιχνίδι έρχονται όλο και πιο κοντά στο στόχο, ο οποίος συνεχίζοντας έτσι ως το τέλος, είναι σίγουρο πως θα επιτευχθεί.
Η νίκη με τον ΠΟΑ ήρθε με τον τρόπο τον οποίο όλοι θέλουμε, με μια εμφάνιση επιβλητική, που δίνει άλλο αέρα σε όλους για τη συνέχεια.
Η ώθηση όπως σε κάθε νίκη δόθηκε από την κερκίδα, εκεί που ο κόσμος όπως κάθε φορά με πίστη και υπομονή, ήξερε πως η ομάδα στο φινάλε θα τον αποζημιώσει.
Η συνέχεια μας βρίσκει με δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, την Τετάρτη (6/11) στην Ιεράπετρα στον επαναληπτικό κυπέλλου με την Αναγέννηση και το Σάββατο (16/11) στο Ηράκλειο με τον Πόρο, πριν συναντηθούμε και πάλι όλοι μαζί στο «σπίτι».
Η παρουσία και η στήριξη των φιλάθλων μας σε αυτές τις δύο σημαντικές αναμετρήσεις για την πορεία της ομάδας μας στις δύο διοργανώσεις που παίρνει μέρος, αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τους ποδοσφαιριστές μας και θα τους δώσουν δύναμη να πάρουν τα θετικά αποτελέσματα και συγκεκριμένα τα πρώτα επίσημα «διπλά», που θα φέρουν διαφορετικά δεδομένα για τη συνέχεια της σεζόν, καθώς μόνο μαζί και ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε και μακριά από το γήπεδο μας.

Από τον ΑΟΑΝ