Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΚλειστή την Πέμπτη το πρωί λόγω εργασιών η οδός Κ. Παλαιολόγου

Κλειστή την Πέμπτη το πρωί λόγω εργασιών η οδός Κ. Παλαιολόγου

Από

Ημερομηνία

Σε εφαρμογή μπαίνει σταδιακά από τις επόμενες ημέρες το σχέδιο τηςΔημοτικής Αρχής Αγίου Νικολάου για την μονοδρόμηση του παραλιακού δρόμου.

Αύριο Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, από μηχάνημα του Δήμου Αγίου Νικολάου θα πραγματοποιηθούν εργασίες στην οδό Κ. Παλαιολόγου, στην οποία η απαγόρευση στάθμευσης αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση ώστε η κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται χωρίς προβλήματα.

Οι εργασίες αυτές σε πρώτη φάση θα αφορούν μία παρέμβαση ομαλοποίησης του οδοστρώματος στο σύνολο της οδού, όπου αυτό απαιτείται (σε λακκούβες, κλπ.). Σε δεύτερη φάση, στη δεξιά πλευρά του δρόμου θα τοποθετηθούν κολονάκια και θα ακολουθήσει η αντίστοιχη σηματοδότηση της οδού.

Λόγω των εργασιών αυτών η οδός θα παραμείνει κλειστή από την Γέφυρα μέχρι και τον κόμβο του Νοσοκομείου, από τις 7 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Για τον λόγο αυτό, ο Δήμος κάλεσε τους συμπολίτες να απομακρύνουν τα οχήματά τους από τον συγκεκριμένο δρόμο από σήμερα Τετάρτη 13 Νοεμβρίου.

 

Οι εργασίες στον παραλιακό

Όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Κωστής Καστελλιανάκης, οι παραπάνω εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μεθαύριο Παρασκευή και αμέσως μετά, από την ερχόμενη εβδομάδα, θα ξεκινήσουν οι εργασίες διαπλάτυνσης των πεζοδρομίων στον παραλιακό.

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

Πρόσφατα άρθρα