Τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία από τη Νεάπολη αποτελούμενη από το Διοικητή του Διαλυνάκειου Νοσοκομείου Νεάπολης και το προεδρείο Συλλόγου «Φίλων του Παιδιού Κρήτης» με θέμα το Κέντρο Αποκατάστασης της Νεάπολης.

Το αίτημα της αντιπροσωπείας εστιάστηκε στην περαιτέρω στήριξη του Περιφερειάρχη και της Περιφέρειας για την υλοποίηση του έργου. Υπενθυμίζεται πως η Περιφέρεια Κρήτης έχει χρηματοδοτήσει τη μελέτη του έργου η οποία ανατέθηκε και θα ξεκινήσει άμεσα η υλοποίησή της.

 

Ο κ. Αρναουτάκης τόνισε πως το έργο έχει μεγάλη κοινωνική και αναπτυξιακή σημασία για τη Νεάπολη, το Λασίθι και την Κρήτη και διαβεβαίωσε την αντιπροσωπεία πως θα συνεχίσει να στηρίζει την εξέλιξη και υλοποίησή του.

Στη συνάντηση μετείχαν ο Διοικητής του Διαλυνάκειου Νοσοκομείου Νεάπολης Νίκος Παντιέρας, ο Πρόεδρος Συλλόγου «Φίλων του Παιδιού Κρήτης» Γιώργος Χουρδάκης και το προεδρείο του Συλλόγου αποτελούμενο από τον Αντιπρόεδρο Δημοσθένη Μεθυμάκη, το Γενικό Γραμματέα Γιάννη Δαμιανάκη και τα μέλη του Δ.Σ. Αντώνη Χουρδάκη, Μανόλη Σαρρή, και Αντώνη Γιαλελάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.